Nowe browary rzemieślnicze w Polsce
Collapse
X
-
Są tacy, co twierdzą co innego
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzieComment
-
Hej, mam do Was pytanie. Wybieram się niedługo do Warszawy i myślę nad spróbowaniem piwa ze sklepów Topaz, tzn z browaru tych sklepów czyli Brofaktury. Na stronie Topaz24 znalazłem w sumie tylko wzmiankę o tym browarze ale chciałbym się poradzić czy warto w ogóle to próbować. Przyznam, że nie zrobiłem największego researchu (moja culpa) ale zawsze lubię poznawać opinie innych.Comment
-
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzieComment
-
Malują ściany w fotoszopie- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).Comment
-
Już niedługo Tomek Jabłoński powróci ze swoimi piwami w nowym, rzeczywistym browarze. Browar jest już umiejscowiony na mapie Pendiego, a otwarcie w tym roku. Brakuje jeszcze dwu formalności. Sprzęt wygląda elegancko i odbyło się już próbne warzenie na nim. Samoróbka na podstawie amerykańskich wzorców.Comment
-
Last edited by chris1985; 2016-06-01, 12:32.Tylko moje piwo mnie rozumie...Comment
-
To nie tutaj, tylko do nowych restauracyjnych.
Pewnie nie mówiło się, bo temat pojawił się dawno temu i szybko ucichł na lata.Last edited by Pendragon; 2016-06-01, 13:21.
-
Ja no fuck- tycznie co innego restauracyjne, co innego rzemieślnicze
W sumie tez bym o tym nie wiedział, ale ostatnio jak przeglądałem kupione "Nowiny" to trochę o tym napisali Ciekawe czy coś z tego wyjdzie...Tylko moje piwo mnie rozumie...Comment
-
Czołem!
Czy ktoś się może orientuje czy poniższy browar otwocki - https://www.facebook.com/otwockieletniskowe/?fref=ts , to jakiś "farbowany lis", czy może rzeczywiście mają swojego piwowara i wynajmują moce w którymś z browarów? Wygląda mi to raczej na kupowanie gotowego piwa i przyklejanie swoich etykiet, ale chciałbym się upewnić.Last edited by adamz667; 2016-06-17, 08:27.Comment
-
I są z Jagiełły. Potwierdzone przez fb. Początkowo twierdzili, że z NałęczowaLast edited by Pendragon; 2016-06-19, 08:48.
Comment