Praca w browarze Profesja - Specjalista ds. marketingu.

Collapse
X
 
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • leszcz007
    Sierżant Pijalniowy Zaprawiacz
    • 2010.04
    • 100

    #1

    Praca w browarze Profesja - Specjalista ds. marketingu.

    Jesteś pasjonatem rzemieślniczego piwa? Chcesz być częścią browaru Profesja?

    Poszukujemy do pracy osoby na stanowisko - Specjalista ds. marketingu.

    Zakres obowiązków:

    • Organizowanie działań związanych z promocją i reklamą asortymentu firmy
    • Projektowanie i wdrażanie rozwiązań z zakresu komunikacji marketingowej
    • Analizowanie i raportowanie efektywności prowadzonych kampanii oraz bieżące ich usprawnianie
    • Opracowywanie materiałów promocyjnych i reklamowych
    • Tworzenie i wdrażanie kampanii marketingowych dotyczących wprowadzania nowych produktów
    • Organizowanie eventów dla Klientów oraz uczestnictwo w targach branżowych
    • Analiza rynku i konkurencji, monitorowanie potrzeb klienta

    Wymagania:

    • Doświadczenie w obszarze marketingu, preferowany rynek produktów żywnościowych
    • Znajomość rynku piw rzemieślniczych,
    • Umiejętność równoległego prowadzenia kilku projektów i odpowiedniego ustalania priorytetów
    • Kreatywne podejście do biznesu
    • Znajomość i umiejętność tworzenia narzędzi komunikacji marketingowych;
    • Monitorowanie i analiza skuteczności kampanii mobile, social i digital
    • Bardzo dobrze rozwinięte umiejętności komunikacji i argumentacji
    • Znajomość programów graficznych (umiejętność tworzenia grafik/infografik);
    • Gotowość do wyjazdów służbowych
    • Prawo jazdy kat. B

    Oferujemy:

    • Interesującą i stabilną pracę w oparciu o umowę o współpracę/umowę o dzieło
    • Możliwość rozwoju zawodowego i podnoszenia kwalifikacji
    • Pracę w dynamicznym i zgranym Zespole
    • Możliwość pracy zdalnej


    Na CV czekamy do 3 kwietnia pod adresem: marketing@browarprofesja.pl

Related Topics

Collapse

  • nonFelix
    Przetłumaczony Webinar Johna Malleta - Najnowsze trendy w chmieleniu i marketingu
    nonFelix
    Seminarium technologiczne na temat chmielu z USA. Nagrano 26 maja 2023 r

    JOHN MALLETT jest autorem książki „Słód: Praktyczny przewodnik od pola do warzelni”. Spędził prawie 25 lat jako główny piwowar, nadzorując całą produkcję piwa w wielokrotnie nagradzanym Bell's Brewery,...
    2023-07-14, 12:19
  • pebejot
    Włochy, Treviso, Via della Quercia 2/F, Fabbrica di Pedavena
    pebejot
    Browar restauracyjny w Treviso, zlokalizowany niestety w znacznej odległości od centrum miasta.
    Odległość ok. 3 km pokonaliśmy pieszo, ale można dojechać autobusem komunikacji miejskiej za 4 euro.
    Po przybyciu na miejscu poczułem się jakbym był gdzieś w Stanach Zjednoczonych....
    2025-09-27, 15:25
  • ART
    Warszawa, ul. Poborzańska 39, Szyszka Chmielu Bródno
    ART



    Sklep znajduje się w dzielnicy Bródno, na warszawskim Targówku – spokojnym osiedlu z dostępem do zieleni i komunikacji.

    Dzień wcześniej w okolicy ul. Chodeckiej po powrocie Spod kopyta nie zdążyłem przed 22 i poznalem beznadziejną ofertę lokalnej żabki...
    2025-08-23, 15:51
  • ART
    Bielkówko, ul. Gregorkiewicza 1, Sklep Firmowy Browaru Amber
    ART
    Stosunkowo niedawno otwarty

    Sklep znajduje się na terenie Browaru Amber w Bielkówku, w pobliżu Gdańska. Bielkówko to malownicza miejscowość na Kaszubach, znana z tradycji piwowarskich i naturalnego krajobrazu. Browar Amber, założony w 1994 roku, jest jednym z pionierów piwowarstwa...
    2025-07-06, 13:18
  • pebejot
    Serbia, Novi Sad, Futoški 93b, Zbir Pivara
    pebejot
    Minibrowar przy jednej z głównych arterii miasta, ale daleko (ok. 4 km) od głównego dworca kolejowego.
    Nowy Sad to jedno z największych miast w Serbii i aż dziw bierze że nie posiada sensownego systemu komunikacji miejskiej.
    Układ ulic jak w Nowej Hucie sprawia, że wszędzie jest...
    2025-04-24, 11:33
  • Loading...
  • Koniec listy.
Przetwarzanie...