Poniechałem wymóg min 300 komentarzy. Być może brakuje kogoś, kto przekroczył prób 50 ocen, ale skupiłem się przede wszystkim na wyszukiwaniu aktywnych oceniających. Doszli: 15 patyczek; 32 corsano; 52 Browar-Besko.
Dżizas, dopiero teraz sobie unaoczniłem, ze jestem na pudle!!!
Całkiem mimochodem wczoraj uczciłem to, pijąc Albertusa Mocnego (wklepałem właśnie ocenę - ) i Ludowe na miodzie (od poprzedniego razu jakoś teraz wydaje mi się bardziej kwaskowate - może i orzeźwia, ale miodowość idzie w sztuczność...).
Aaaaaa... nagrody (dla tych na pudle) jakieś będą?
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Latarnik
Podziwiam, bo bylo to jak szukanie igiel w stogu siana.
Ilość mojej pracy w porównaniu do YouPetera to jak 1 do 10. Uaktualnienie to chwila w porównaniu z koniecznością przekopania się przez setki profili za pierwszym razem.
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika leona
Seta, pójdź na całość i zdemaskuj tych, którzy oceniają średnio powyżej 4
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Latarnik
Sam fakt, ze tylko 0,1% zarejestrowanych forumowiczow ma ponad 50 ocen, przy 1000 piw na rynku, daje do myslenia.
Mnie się wydaje, że nie tylko kwestia lenistwa, ale niechęci do narzuconego wzorca oceniania. Mnie cały czas skręca, kiedy myślę na przykład o roli opakowania, co mnie w ogóle nie interesuje albo interesuje na zupełnie innej płaszczyźnie.
Ale wiesz, że ocena opakowania ma 5%-we znaczenie w całości?
Opakowanie jest ważne, jeśli oceniasz bardziej jako konsument, niż certyfikowany degustator. Opakowanie to również informacje o produkcie.
Cześć.
Robiłem już piwo z brewkitu w poprzednich latach kilkanaście razy i zawsze wychodziło super tzn. takie jak lubię podobne w smaku do Niemca czy Czecha lagery pilsnery i pilsy.
Wiem, że dodawanie cukru zamiast ekstraktu słodowego pogarsza smak i u mnie też tak było,...
No i krystalizują się już plany na zlot. Dzięki inicjatywie Krecika.
Miejsce: Koszęcin w woj. Śląskim;
Czas: 6-8 wrzesień
Piwopój: Browar Śląsk Koszęcin
Noclegi: hotel przy browarze [mamy 32 miejsca zabookowane wstępnie; przy minimum 20 osobach 90 PLN/osobodzień]...
Poniżej przedstawiam statystykę użytkowników z największa liczbą ocenionych piw przy użyciu ARTomatu.
W odróżnieniu od zeszłorocznego zestawienia w tym roku brane pod uwagę były osoby, które posiadają na swym koncie przynajmniej 30 ocenionych piw (poprzednio 50) i umieściły minimum...
Najwyższy czas by zapowiedzieć nową książkę pt. "Browary Ziem Północnych i Zachodnich w latach 1945 - 1952" - a w zasadzie dwie książki, bo całe opracowanie będzie składać się z dwóch tomów, które ukażą się odrębnie. Na początek... tom II, czyli katalog. Tom I (synteza)...
A tak sobie skopiowałem całkiem zacną formatkę od GaryFisher
To chyba dość świeży typ z tego browaru. Nie powiem, "bałtycka IPA" zamieszała w oczekiwaniach.
Będzie srogo-mocne ale jasne z chmielowym pierdachnięciem? 22 ballingi?
Nic z tego Ale...
Comment