Piwne show
Collapse
X
-
Hm, Pudzian nie utrudnił specjalnie zadania Kopyrowi.
Rozpoznanie wita, krieka i RIS-a to nie jest jakieś szczególne wyzwanie (no, może z RIS-em najtrudniej, bo porter bałtycki może być łudząco podobny...).
A jeśli chodzi o show, trochę brakowało mi skoków przez płonącą obręcz.... Gdybyście mieli info o występie kolegi w "Tańcu z gwiazdami", dajcie znać...
Related Topics
Collapse
-
Olandia (137 km długości i od 5 do 16 km szerokości) to druga co do wielkości wyspa (o powierzchni 1342 km²) Szwecji, którą zamieszkuje nieco ponad 26 tys. osób. Jest to także jedna z najpopularniejszych w kraju letnich destynacji. Mimo to działają tu jedynie dwa browary. Oba niewielkie....
-
Channel: Szwecja
wczoraj, 21:43 -
-
Nieduży lokalik przejęty po gastronomi. Wysokie stoły barowe i miejsca na stojaka oraz ściana z 15 kranami, w tym ze światowym kraftem i rodzimymi produkcjami. Jest i Polska! AleBrowar i Kingpin. Ceny od 5-8 rubli za lane. Butelki 6-15 rubli. W sąsiedztwie jest inny kraftowy lokal z jedzeniem, więc...
-
Channel: Białoruś
2018-07-08, 16:52 -
-
REGULAMIN MR-PEREZ TYPER SHOW
(co na czerwono w regulaminie jest nowe)
1. Przed rozpoczęciem rozgrywek sezonu 2008/2009 jednogłośnie (jednym moim głosem) wybrałem mistrza ceremonii, prowadzącego całą zabawę. Został nim Ahumba.
2. Na tydzień-...-
Channel: Przy piwie
-
-
Ankieta dla uczestników zabawy „mr-perez typer show”
Ponieważ nie wzystkim podobają się moje “pomysły” w uatrakcyjnieniu naszej zabawy proszę WAS o pomoc wypełniając poniższą ankietę.
Proszę o odpowiedzi TYLKO osoby biorące udział w tegorocznej edycji zabawy....-
Channel: Przy piwie
-
-
Zapraszam na stronę Radomia : www.radom.pl a tam na infromacje dotyczące AIR SHOW 2007 - 1,2 września 2007 r.
Będzie chyba tak jak poprzednio tylko koncernowa WARKA , ale przy atrakcyjnych pokazach lotniczych i wystawie sprzętu lotniczego da się wypić.-
Channel: Biesiady piwne, koncerty i inne
-
- Loading...
- Koniec listy.
Comment