Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Bombadil13
Gratulacje! Spóźnione, ale szczere
Nie mniej spóźnione i nie mniej szczere podziękowania
Młode koty mają adhd, niestety.
Aksjomat Cole'a - suma inteligencji na planecie jest stała, liczba ludności rośnie.
Dysleksja i żyrafy nie istnieją.
Jaszczomb jaszczombowi pudla nie wydudla.
Gratuluję! Coś mi się wydaje, że to guzdranie z tego powodu było...i ten urlop
Młode koty mają adhd, niestety.
Aksjomat Cole'a - suma inteligencji na planecie jest stała, liczba ludności rośnie.
Dysleksja i żyrafy nie istnieją.
Jaszczomb jaszczombowi pudla nie wydudla.
Znalazłem to piwo w Dino. Ostatnia butelka kosztowała 4,69zł. Dużo, ale myślę sobie, spróbuję. Może to piwo pokaże jakiś smak. I mamy niespodziankę. Piwo ma smak. Barwa słomkowa. Piana niezła. Zapach chmielowy. W smaku chmiel, delikatny nuty ziołowo-słodkawe. Dość oryginalny w smaku...
Duży też chce się podpiąć pod piwną rewolucję, więc zmienia etykiety na kraftowy minimalizm i chmieli czym popadnie. Nie inaczej uczynił także pozostający od początku w rękach rodziny Robinsonów browar ze Stockport, wypuszczając niedawno serię nowych piw, z których kilka trafiło w...
Czytałem, że gdy na pianie sa ciemne plamy, można je zebrać wyparzoną łyżką. Nigdy tego nie praktykowałem, staram się nawet nie zaglądać do fermentora, ale tym razem plam mam wyjątkowo dużo:
To drugi dzień fermentacji, drożdże WLP English Ale, zadana była gęstwa po...
Chyba jakaś nowość - nie ma go jeszcze na liście piw.
Nabyte w Delikatesach w Brennej, ceny niestety nie zapamiętałem.
Nazwa mocno "żartobliwa" - kwalifikuje się do http://www.browar.biz/forum/showthre...4&page=1&pp=25
Etykieta łudząco podobna (żeby...
Comment