Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Bombadil13
Gratulacje! Spóźnione, ale szczere
Nie mniej spóźnione i nie mniej szczere podziękowania
Młode koty mają adhd, niestety.
Aksjomat Cole'a - suma inteligencji na planecie jest stała, liczba ludności rośnie.
Dysleksja i żyrafy nie istnieją.
Jaszczomb jaszczombowi pudla nie wydudla.
Gratuluję! Coś mi się wydaje, że to guzdranie z tego powodu było...i ten urlop
Młode koty mają adhd, niestety.
Aksjomat Cole'a - suma inteligencji na planecie jest stała, liczba ludności rośnie.
Dysleksja i żyrafy nie istnieją.
Jaszczomb jaszczombowi pudla nie wydudla.
Znalazłem to piwo w Dino. Ostatnia butelka kosztowała 4,69zł. Dużo, ale myślę sobie, spróbuję. Może to piwo pokaże jakiś smak. I mamy niespodziankę. Piwo ma smak. Barwa słomkowa. Piana niezła. Zapach chmielowy. W smaku chmiel, delikatny nuty ziołowo-słodkawe. Dość oryginalny w smaku...
Duży też chce się podpiąć pod piwną rewolucję, więc zmienia etykiety na kraftowy minimalizm i chmieli czym popadnie. Nie inaczej uczynił także pozostający od początku w rękach rodziny Robinsonów browar ze Stockport, wypuszczając niedawno serię nowych piw, z których kilka trafiło w...
Restauracja bez widocznej nazwy, położona minutę piechotą od zateckiego browaru. Lokal umiejscowiony na zabytkowym rynku między katedrą NMP a ratuszem. Fajnym odczuciem jest popijanie zateckiego piwa w bezpośrednim sąsiedztwie średniowiecznych figur świętych. Witryna i rolety knajpy pochodzą...
Piwo pszeniczne z browaru w Bayreuth. Po nalaniu do pokala pojawia się piękna biała czapa piany, gęsta i bardzo trwała, utrzymuje się do końca w postaci ok. jedno centymetrowego dywanika. Kolor złoto-pomarańczowy, jak na pszeniczniaka przystało, mętne, zapach delikatny, cytrynowy, lekko bananowy....
No to skoro jest temat, to należy się grzecznie przywitać. Takoż się witam i Was witam.
Jestem z Sosnowca, niedługo stuknie mi 30. Lubię dobre piwo. Od pewnego czasu smakuję, wczytuję się, poszukuję i nawet piszę o tym...
Comment