Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Bombadil13
Gratulacje! Spóźnione, ale szczere
Nie mniej spóźnione i nie mniej szczere podziękowania
Młode koty mają adhd, niestety.
Aksjomat Cole'a - suma inteligencji na planecie jest stała, liczba ludności rośnie.
Dysleksja i żyrafy nie istnieją.
Jaszczomb jaszczombowi pudla nie wydudla.
Gratuluję! Coś mi się wydaje, że to guzdranie z tego powodu było...i ten urlop
Młode koty mają adhd, niestety.
Aksjomat Cole'a - suma inteligencji na planecie jest stała, liczba ludności rośnie.
Dysleksja i żyrafy nie istnieją.
Jaszczomb jaszczombowi pudla nie wydudla.
Znalazłem to piwo w Dino. Ostatnia butelka kosztowała 4,69zł. Dużo, ale myślę sobie, spróbuję. Może to piwo pokaże jakiś smak. I mamy niespodziankę. Piwo ma smak. Barwa słomkowa. Piana niezła. Zapach chmielowy. W smaku chmiel, delikatny nuty ziołowo-słodkawe. Dość oryginalny w smaku...
Duży też chce się podpiąć pod piwną rewolucję, więc zmienia etykiety na kraftowy minimalizm i chmieli czym popadnie. Nie inaczej uczynił także pozostający od początku w rękach rodziny Robinsonów browar ze Stockport, wypuszczając niedawno serię nowych piw, z których kilka trafiło w...
W ciągu ostatniego roku zwiedziłem Polskę wzdłuż i wszerz w ramach delegacji. W ramach wyjazdów rozglądałem się po sklepach za lokalnymi piwami. Nie znając wówczas browar.bizu moje poszukiwania były praktycznie skazane na porażkę. Odkąd jestem na tym forum poznałem wiele godnych uwagi...
Comment