No to mnie podpuściłeś. Otóż ginekolog skrobie codziennie - sobie twarz (jeśli nie nosi zarostu) a kobietom inną część ciała, ale do końca nie orientuję się jaką
bigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, Ojczyzna
Panowie, miało być o zaroście, ale na twarzy
Nie schodźmy poniżej poziomu pewnego, nie żebym miał coś przeciwko, ale nie chcę żaby ATR musiał zamykać każdy mój temat
www.plhaft.prv.plPiwo to to co powoduje radość w moim życiu, napędza mnie do działania i jest moją motywacją. Jedynie kobiety są lepsze od niego :DD
Mi się udało kiedyś zapuścić i na szczęście mojej Pani się to spodobało. Zaliczam się dzieki temu do grupy tych, którzy nie muszą się golić codziennie.
djot napisał(a) Mi się udało kiedyś zapuścić i na szczęście mojej Pani się to spodobało. Zaliczam się dzieki temu do grupy tych, którzy nie muszą się golić codziennie.
Ja też dostąpiłem podobnego zaszczytu u mnie polegał na przejściu z samej bródki na totalne niegolenie(przycinam czasem ażeby nikt nie kojarzył mnie z Panem Kleksem, albo jeszcze gorzej-z Fidelem) przy pełnej aprobacie mojej kobiety.
kangurpl napisał(a)
To ta Twoja broda rośnie jak na drożdzach
Wychodować brodę w weekend, no, no
A właśnie,że się da! Nie ogolę się w piątek rano, to w niedzielę jest najbardziej seksowna Nie wierzycie? Zapytajcie piękniejszej połowy! A tak by the way - 100 % facetowi rośnie bardzo szybko
Nie bywałe, że w tak małej miejscowości powstał trzeci browar. Wiem, Telč to bajkowe miasteczko wpisane na listę UNESSCO, ale niestety czasy się zmieniły i turystów mało. W sumie to praktycznie nie ma ich wcale. W lokalach w większości siedzą tubylcy, przez rynek raz na jakiś czas przejdą...
Minibrowar przy jednej z głównych arterii miasta, ale daleko (ok. 4 km) od głównego dworca kolejowego.
Nowy Sad to jedno z największych miast w Serbii i aż dziw bierze że nie posiada sensownego systemu komunikacji miejskiej.
Układ ulic jak w Nowej Hucie sprawia, że wszędzie jest...
Wychodzi na to, że sam browar nie doczekał się u nas przez tyle lat swego wątku.
Sklepik jest czynny w godzinach 7-15 w dni powszednie. Trzeba podejść na portiernię, pani zadzwoni, wyjdzie druga pani obsługująca sklepik i zaprowadzi do niego. Samemu nie wolno włóczyć się po...
Zaraz po prawej stronie od wejścia do multitapu The fox and anchor, za przeszkloną witrynką znajduje się niedawno uruchomiony nanobrowarek Imperial Brygghus. Jest on związany z rzeczonym lokalem, ale ma też swoj malutki "taproom". Salka dla gości jest tuż za szybą witryny a w niej...
Comment