Botswański death dla mnie ciekawy głównie przez egzotyczność twórców, ale za to uruchomił jutjubową reakcję łańcuchową, dzięki której znalazłem coś, co... ech... dobrze łoili na początku kawałka, a później Dream Theater i elektronika... No cóż, może komuś podpasuje:
Muzyka przy piwku
Collapse
X
-
KontynuującNiezłe klipy:
Comment
-
No ale tego się nie spodziewałem.Miałem iść spać, ale nie mogę się oderwać.
Comment
-
Bryan Adams w Polsce! Więcej info na stronie http://bryanadams.com.pl/
A skoro już o nim mowa to do posłuchania jeden z jego lepszych kawałków:
www.katalogpodstawek.pl - darmowy katalog polskich podstawek piwnych!Comment
-
Tym razem reakcja łańcuchowa wsiąkła mnie w Beavisa i Buttheada.
Comment
-
-
Strasznie się tu śmiertelnie i szatańsko zrobiło.
Zaproponuję coś łagodniejszego.
Myślę, że chłopaki robią coś co świetnie nadaje się do piwkowania w większym gronie
- Wiesz Luciu, co ci powiem?
- ???
- ...napiłbym się piwa.
------------------------------------------
Dzień dobry panu.
Poproszę dwa piwa...albo nawet trzy.Comment
-
To tu "cuś" szybszego a noga chodzi sama i nie próbujcie z tym walczyć.
znany gamoń wiosłowyComment
-
-
Aaaa, stop, jeśli macie kliknąć jeden link w swoim życiu, oto on! http://www.youtube.com/watch?v=wbWqe...eature=relatedComment
Related Topics
Collapse
-
Wciągu lokali przy dworcu w miejscu, gdzie 2-3 lata temu była Pinta Sopot otwarty jest pub Avangarda. 4 nalewaki rotacyjne i trochę piw butelkowych. Przy wejściu wygląda jakby to był pub browaru Cieszyn. Dzisiaj lanego Cieszyna nie było. Zamiast tego można było napić się Pan i Pani, Rowing...
-
Channel: Pomorskie
-
-
Jeden z najdziwniejszych firmowych lokali browaru w jakich dotychczas byłem.
PUB Papiernia znajduje się w centrum Żywca, nieco ponad pół kilometra od dworca kolejowego.
Jest to teren przemysłowy, gdzie mieści się sam browar, a PUB Papiernia jest niby nocną dyskoteką, ale tak naprawdę...-
Channel: Śląskie
-
-
Firmowa knajpka Minipivovaru Jičín znajduje się tuż przy głównym rynku, w jego południowo-zachodnim narożniku, pod łukowymi podcieniami.
Są 2 poziomy. Na dole, od razu przy wejściu po lewej stronie, umieszczono małą przeszkloną chłodnię mieszczącą 3 tanki wyszynkowe, z których...-
Channel: Czechy
-
-
Minibrowar, a raczej firmowy pub browaru Kazan schowany w jednej z bocznych uliczek w centrum Sofii.
W mikro lokalu jest bar z miejscem na konsumpcję piwa dla kilku osób przy blacie, oraz na antresoli. Tam również tylko kilka miejsc przy blacie.
Lokal ze swojską atmosferą, urządzony...-
Channel: Bułgaria
2024-09-03, 10:03 -
-
Ponad 30 nalewaków z kraftowymi piwami...
Muzyka na żywo - również kraftowa, bo stworzona przez białostockich muzyków!
Grill i chillout na leżakach!
Lokalizacja - plac przy Nowym Świecie 2 - WEJŚCIE tylko przez Restaurację Kurra-
Channel: Festiwale piwne
Dzisiaj, 15:52 -
- Loading...
- Koniec listy.
Comment