Ostatnia Apteka jest przednia. Kodym w rewelacyjnej formie tekstowej! Początkowo troszkę mierziło mnie namiętne korzystanie z pewnego przesteru wokalnego, ale przekonałem się. Moim zdaniem płytka na poziomie najciekawszego wydawnictwa tego zespołu, czyli "Ujarane całe miasto".
Muzyka przy piwku
Collapse
X
-
Ostatnia Apteka jest przednia. Kodym w rewelacyjnej formie tekstowej! Początkowo troszkę mierziło mnie namiętne korzystanie z pewnego przesteru wokalnego, ale przekonałem się. Moim zdaniem płytka na poziomie najciekawszego wydawnictwa tego zespołu, czyli "Ujarane całe miasto".Comment
-
Fakt, jest tu więcej elektroniki niż na starych płytach. Przegryzałem się przez to przez kilka dni i zaakceptowałem w końcu.*****************************
Przyjmę, wymienię, kupię - wszystko co związane z browarami Mullera w Rybniku!!!
*****************************Comment
-
U mnie dzisiaj ostro Kanadyjcszycy z Voivoda się produkują.
Kiedyś takie teledyski się kręciło:
W YouTube możesz cieszyć się filmami i muzyką, które lubisz, przesyłać oryginalne treści i udostępniać je swoim bliskim, znajomym i całemu światu.
Świetny wstęp na bębnach, trzeba głośno słuchać
Piosenka znanego zespołu, o parę kilo cięższa
W YouTube możesz cieszyć się filmami i muzyką, które lubisz, przesyłać oryginalne treści i udostępniać je swoim bliskim, znajomym i całemu światu.
Dwa kawałki połączone w jeden na studyjnym koncercie. Super.
To lubię: Czarnków, Krajan, Amber, EDI, Fortuna, BOSS, Lwówek Śląski, Grybów, Jagiełło, Łódź, Browar Na Jurze, GAB, Kormoran, Gościszewo, Konstancin, Staropolski, Zodiak, Zamkowy, CiechanówComment
-
A ja dzis posłucham sobie, byc może ostatniej, Listy Przebojów Programu Trzeciego.Milicki Browar Rynkowy
Grupa STYRIAN
(1+sqrt5)/2"Nie ma (...) piwa, które smakowałoby wszystkim. Każdy browarnik, który próbuje takie przygotować, skazany jest na klęskę" - Michael Jackson
"Dobrzy ludzie piją dobre piwa" - Hunter S. Thompson
No Hops, no Glory :)Comment
-
Właśnie odkryłem na nowo "Songs Of Faith And Devotion" Depeche Mode
Dlaczego dopiero teraz- Wiesz Luciu, co ci powiem?
- ???
- ...napiłbym się piwa.
------------------------------------------
Dzień dobry panu.
Poproszę dwa piwa...albo nawet trzy.Comment
-
Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :DComment
-
Gdy się ukazała "Songs Of Faith And Devotion" słyszałem ją w całości tylko raz i nie przypadła mi do gustu. Teraz gdy ją zdobyłem na użytek własny mogłem spokojnie się wsłuchać i ją docenić. A jeśli chodzi o te lepsze, mimo że jest ich kilka, to na 1-szym miejscu obstawiłbym chyba jednak "Black Celebration".- Wiesz Luciu, co ci powiem?
- ???
- ...napiłbym się piwa.
Dzień dobry panu.
-
Dziś przypadkiem dowiedziałem się, że prawie rok temu zmarł niejaki pan Jasse Pintado. Akurat w tydzień po premierze nowego albumu grupy Terrorizer (o reaktywacji tego zespołu też dowiedziałem się przypadkiem). Ktoś może miał styczność z płytą Terrorizer „Darker Days Ahead” ?MM961
4:-)Comment
-
Milicki Browar Rynkowy
Grupa STYRIAN
(1+sqrt5)/2"Nie ma (...) piwa, które smakowałoby wszystkim. Każdy browarnik, który próbuje takie przygotować, skazany jest na klęskę" - Michael Jackson
-
Milicki Browar Rynkowy
Grupa STYRIAN
-
A mi dzisiaj wpadła w łapki składanka Thin Lizzy i se tera przesłuchiwam i podrygiwam- Wiesz Luciu, co ci powiem?
- ???
- ...napiłbym się piwa.
Dzień dobry panu.
-
Czy ktoś z Was słucha Lisy Stansfield ? Czy oglądał ktoś jej koncert pt. "Live at Ronnie Scott's" ? Jeżeli tak, to jakie wrażenia ?Comment
Comment