BrowarBiz utrzymuje się z dobrowolnych datków PremiumUżytkowników. Do absolutne podstawowego działania serwisu niezbędnych jest 100 wspierających osób. Żeby go móc rozwijać - potrzeba 300+ wspierających. Dodaj swoją cegiełkę teraz!
Nieustające wsparcie daje nam sklep piwowarski Centrum Piwowarstwa pokrywając resztę brakujących talarów - zapraszamy na zakupy!
Witam! ja troszke chyba nie na temat. Otóż sprawa jest prosta. Mój pobyt na tej stronie dobiegł końca. napewno nie odczujecie żadnej straty. Mam dużo roboty i coraz rzadziej zaglądam na BROWAR.BIZ. Tak więc życzę przyjemnego forumowania i powodzenia! POZDRAWAIM
być może zajrzę tu...
Już 2 i 3 września zapraszamy na Plac Targowy do Krzeszowic, gdzie po raz pierwszy odbędzie się FESTIWAL PIWA!!!
Podczas dwóch dni Festiwalu przygotowaliśmy dla Was szereg piwnych atrakcji, które zapewniają: Polskie Stowarzyszenie Piwowarów Domowych oraz Strefa Piwa Event – współorganizator...
Sibarh, zlituj się nad nami wszystkimi i nie staraj się być bardziej ukraiński od samych Ukraińców
Co to znaczy Bezalkogoline ??
Jeśli chciałeś być "ukraiński" powinienieś przetłumaczyć jako "Bezalkoholne" ("g" w tym wypadku wymawia się jak "h")...