Nawet Niemcy mają trzeźwy stosunek do Hannawalda. W dzisiejszym
wydaniu Frankfurter Allgemeine Zeitung www.faz.de znajduje
się artykuł o znamiennym tytule : " Hannawald stürzt in die Welt
der Sterblichen ab" [ Hannawald spadł do kraju śmiertelników].
Zwięźle i rzeczowo i obiektywnie opisano przebieg konkursu w GaPa.
Siadamy przy telewizorze, pijemy zdrowie skoczków (biedaki nie mogą teraz pić)
i kibicujemy Adamowi. Im więcej bedzie miał kibiców tym większe będą jego sukcesy
Ej ludzie nie przesadzajcie z tym końcem.
Małysz jest cały czas w czołówce i nie ma co panikować.
Ogólnie nasz naród ma skłonności do przechodzenia z jednej skrajności w drugą. Bo nie prowadzi w PŚ i nie jest pierwszym w turnieju 4 skoczni to już jest kiepsko.
jest OK
Ja piję jego zdrowie
Koniec , nie koniec , może wreszcie będzie normalnie , i np. głowne wydanie dziennika TV nie będzie sie zaczynało od tego , że Adaś skoczył tak lub siak.
ppns napisał(a)
Koniec , nie koniec , może wreszcie będzie normalnie , i np. głowne wydanie dziennika TV nie będzie sie zaczynało od tego , że Adaś skoczył tak lub siak.
Lepiej jest posłuchać na początek, że ten zamordował tego, a tamten w sejmie zrobił to itd.
Osobiście wolę posłuchać dobrych wiadomości sporowych. Może to być Małysz, Wisła Kraków lub nasz reprezentacja kopana
A najlepiej jak wiadomości zaczynałyby się od ciekawostek z www.browar.biz
Każdy woli słuchać dobrych wiadomości , nie tylko sportowych.
A Małysz jaki jest , każdy widzi. Tylko dlaczego długość skoku
Adasia ma być najważniejszym newsem .
ppns napisał(a)
Każdy woli słuchać dobrych wiadomości , nie tylko sportowych.
A Małysz jaki jest , każdy widzi. Tylko dlaczego długość skoku
Adasia ma być najważniejszym newsem .
Wiesz, chyba było by lepiej na świecie gdyby wiadomość o Małyszu była najważniejsza.
adam16 napisał(a) chyba było by lepiej na świecie gdyby wiadomość o Małyszu była najważniejsza.
No tak , tylko wtedy cała ta nasza "elyta polytyczna" od razu by się
do Małysza doklejała. Małysz już zajął odpowiednio wysokie miejsce
w historii polskiego sportu , i nie trzeba ciągle o nim w massmediach wałkować.
A serio są znacznie ważniejsze tematy i problemy w Polsce , niż
kąt odbicia z zeskoku , puntkacja , bula i to , jak mocno Hanni
stłukł sobie tyłek (i czy ta kontuzja wpłynie na rywalizację z Adasiem).
Uwzględniając cały dotychczasowy przebiegrywalizacji w skokach stawiam na najlepszego w nalbliższych zawodach w Libercu.
Czyli Ahonen , być może Małysz wygra z Hannawaldem.
Tu mi się najbardziej podobało w Skoczowie, Klimat jak z lat 80, wystrój z lat 90, w zasadzie sami miejscowi. Trafiłem na konkurs skoków więc jeszcze emocje sportowe były. Do picia, przepyszny, naprawdę przepyszny, tak dobrego piwa dawno nie piłem - Racibórz, podany w firmowej, ciężkiej,...
W Darmstadt działają 3 browary w tym jeden restauracyjny (Ratskeller) w samym centrum na Marktplatz. Pierwotnie tam planowałem rozpocząć piwne zwiedzanie miasta, jednak 22.07.2022 odbywał się jakiś mecz i cały plac był pełen kibiców, a w samej knajpie się nie dało szpilki wcisnąć. Więc...
Dubno jest obowiązkowym punktem do odwiedzenia w tej części Ukrainy. Zamek który jest symbolem miasta, ściąga rzesze turystów zwłaszcza z Polski.. Na jego zwiedzenie nie potrzeba jednak zbyt wiele czasu i zwłaszcza w gorące dni trzeba gdzieś przepłukać gardło. Miejsc gdzie można napić...
Mózg Peruna czyli Adam Czogalla, warzone według własnych receptur piwa pod tym szyldem przedstawił szerokiemu gronu piwoszy po raz pierwszy w połowie 2014 roku. Wtedy to rozpoczęła się jego profesjonalna działalność piwowarska choć na razie kontraktowo w browarach Zodiak i Wąsosz. Jednak...
Rano budzę się spocony
Kaczor męczy, męczy mnie
Już butelka wysuszona
Szlag by trafił wczorajszy dzień
Sklep dopiero od dziewiątej
Piwa nie dowieźli znów
Brak mi słów, brak mi słów
To już chyba jest...
Comment