A ja piję za rocznicę forum dopiero dzisiaj. Cieszę się, że za nami wiele spotkań, a przed nami jeszcze więcej Nie tylko internetowych. A właściwie - piję głównie za te pozawirtualne
slavoy napisal/a Ale dziś po robocie mam zamiar sobie to odbić
No i sobie odbiłem
Bar Wędkarski 2x Alhambra 1l. 2x Suwaslskie z kija 1xFull Light EB, 1x Brok Martin z kija, 1x Zlaty Hrad. Teraz sobie przeżywam pięknego kaca za zrowie ART'a hłe hłe.
Przecie piszę, że codziennie. Czyli przynajmniej jedno w ciągu dnia. Kolega sugeruje, że ja teraz, naraz? Całe 365? Chętnie, tylko obawiam się, że to nie jest wykonalne... finansowo
Dzisiaj minął właśnie roczek od oficjalnego uruchomienia serwisu Browar w aktualnej samodzielnej formie. cieszę się że udało mi się z Twoją pomocą przetrwać ten czas bez szwanku i rozwijać serwis. mam nadzieję że Browar będzie dla Ciebie również w przyszłości tym miejscem w sieci gdzie możesz czuć się dobrze i nie będziesz mieć problemu ze znalezieniem podobnych sobie ludzi o piwnych zainteresowaniach, którzy chętnie dzielą się swoją wiedzą.
Zapowiadane podsumowanie roczne jest jeszcze w produkcji i o ile nie doznam jakiejś awarii umysłowej to do końca dnia powinno się znaleźć w odpowiednim miejscu, o którym nie zapomnę tu poinformować.
Pozlovice to miasteczko położone niedaleko uzdrowiska Luhačovice, tak dosłownie pięć kilometrów od. Mieścinę otacza zalesiony krajobraz zdominowany przez szczyt Pogórza Vizovickiego - Komonec. Szczyt ten jest częstym celem podróży turystów, rowerzystów i przebywających w okolicy kuracjuszy....
Mini browar Rychtik śmiało można zaliczyć do kategorii mikrusów. Browarek znajduje się w ogrodzie domu rodzinnego w nowo wybudowanym budynku.
Od 1 czerwca 2024 r. działa już legalnie i warzy się przy użyciu własnej technologii. Michal Švrček, to właściciel, piwowar, oraz były elektryk,...
Horažďovice to historyczne miasteczko w Czechach, położone około 17 km na północny zachód od Strakonic. Prawdopodobnie założone w X wieku jako osada poszukiwaczy złota . Na rynku góruje ładny kościół, równie ładne kamienice, ale i wszechobecna betonoza, szkoda, bo cienia i...
Twinberg to najnowszy Ołomuniecki browar. Swoją siedzibę ma w cichej i spokojnej dzielnicy Řepčín, przynajmniej tak było w sobotę.
Na potrzeby browaru i restauracji została zaadoptowana jadalnia pobliskiego zakładu pracy. I tak do dyspozycji gości jest spory taras, oraz podobnej...
Višňové, to malownicza wioska położona jakieś 20 km na północ od Znojma. Na skraju tejże wioski w jednym z prywatnych domów powstał rodzinny -Zmolský pivovar.
Na początku działali jako kontraktowiec, a od kwietnia 2023 roku warzą na swoim sprzęcie.
Na szczęście ulica przy...
Comment