Z okazji Walentynek wszystkim miłośniczkom pienistego napoju jak i tym które tylko tolerują pasję "gorszej połowy" wszystkiego naj,naj,naj.......

WALENTYNKI

Collapse

X
- 

Krzysiu , a co ze mną ? Kto u nas jest gorszą połową , a kto miłośnikiem piwka, jeśli mógłbyś powiedzieć !!! Buziaczki dla Ciebie !!!  
- 

Krzysiu , jak chcesz te buziaczki odebrać jutro , to ja nie wiem ,co na to powie Piotrek ??!!  Comment
- 

Ańćka nie martw się, krzych chce postawić Piotrkowi piwo.AŃĆKA napisał(a)
 Krzysiu , jak chcesz te buziaczki odebrać jutro , to ja nie wiem ,co na to powie Piotrek ??!!  
 Piotrek będzie miał więc pełne usta piwa, więc ich nie otworzy żeby coś powiedzieć Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem! Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
 znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
 Comment
Related Topics

Collapse

- 

Słowiańsk to jak na razie najdalej na wschód wysunięte miasto Ukrainy do jakiego dotarliśmy. Leży w okręgu donieckim (choć jak wiadomo sam Donieck obecnie jest zajęty przez separatystów), a związek z Polską ma taki, że jest miastem partnerskim Opoczna znanego z fabryki płytek ceramicznych.... Słowiańsk to jak na razie najdalej na wschód wysunięte miasto Ukrainy do jakiego dotarliśmy. Leży w okręgu donieckim (choć jak wiadomo sam Donieck obecnie jest zajęty przez separatystów), a związek z Polską ma taki, że jest miastem partnerskim Opoczna znanego z fabryki płytek ceramicznych....- 
							Channel: Ukraina
 2020-03-26, 04:32
- 

- 

Coraz gęściej od browarów robi się w regionie południowo-morawskim. Dubňany to kolejne niewielkie miasteczko, które w zeszłym roku dołączyło do piwnej czeskiej mapy. Coraz gęściej od browarów robi się w regionie południowo-morawskim. Dubňany to kolejne niewielkie miasteczko, które w zeszłym roku dołączyło do piwnej czeskiej mapy.
 Browar postanowiliśmy odwiedzić w Walentynki i na miejsce dotarliśmy tuż po godzinie 15.
 Historia powstania...- 
							Channel: Czechy
 2020-02-27, 07:30
- 

- 

wszystkim pięknym forumowiczkom z przesyłam piwne walentynki wszystkim pięknym forumowiczkom z przesyłam piwne walentynki

- 
							Channel: Przy piwie

- 

- 

Wprawdzie jutro ten temat się zdezaktualizuje, ale do 24.00 zostało jeszcze sporo czasu... Wprawdzie jutro ten temat się zdezaktualizuje, ale do 24.00 zostało jeszcze sporo czasu...
       - 
							Channel: Przy piwie

- 

- 

Wraz ze znajomymi chcemy zorganizować wyjazd do kilku czeskich browarów. Wraz ze znajomymi chcemy zorganizować wyjazd do kilku czeskich browarów.
 1.Radegast-zwiedzanie
 2.Hukvaldy
 3.Muzeum Tatry w Koprivnicy
 4.Stramberk
 Szukam chętnych aby zapełnić 16-to osobowego busa.Koszt busa przy pełnym obłożeniu 45 zł/osoba.Wyjazd z Raciborza...- 
							Channel: Biesiady piwne, koncerty i inne
 2015-01-14, 10:52
- 

- Loading...
- Koniec listy.

Comment