Sklep ten mieści się paręset metrów od Starego Browaru
Wojsko brrrrrrr
Collapse
X
-
-
Przestrzelin nie zauważyłembreslauer napisał(a)
Co ty - ta sama? Wykupili ją z demobilu i posłali do Iraku?
Nie było Ciebie tyle lat! Myślałem, że nie wrócisz już (Krystyna Prońko - koniec cytatu)Comment
-
Tato! Zrób żeby słoniki biegały.- Ależ syneczku! Słoniki są już zmęczone...- Tatusiu. Błagam zrób tak, żeby słoniki biegały.- Syneczku, ale słoniki są naprawdę bardzo zmęczone. Przecież cały dzień biegały na twoją prośbę.- Tatusiu, ale to już ostatni raz....- No dobrze, ale naprawdę ostatni, bo słoniki padną. Kooooooooooompaniaaaaa! Maski włóż! Trzy rundki dookoła placu manewrowegoNie było Ciebie tyle lat! Myślałem, że nie wrócisz już (Krystyna Prońko - koniec cytatu)Comment
-
Odwołanko wysłane do Komendanta WKU i czekam na odpowiedź.Mam nadzieję,że dostanę niedługo wezwanie na komisję lekarską.Pierwsza komisja była rewelacyjna
,zero badania tylko na wagę i pomiar wzrostu ,efekt rzecz jasna A1.
Prawie jak Piwo
SZCZECINComment
-
Wczoraj dostałem odpowiedź,mam się zgłosić w ciągu siedmiu dni na WKU.Komisja jak widać tuż ,tuż
Bez specjalnego starania się,kategorię powinni mi obniżyć do D.
Mam nadzieję,że to będzie już koniec przygody z MON-em
Prawie jak Piwo
SZCZECINComment
-
To co ze mną już też nie pogadasz?Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika PogoniarzMam nadzieję,że to będzie już koniec przygody z MON-em
Chociaż właściwie ja już też prawie nie MON.
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Comment
-
Pewnie ,że pogadamPierwotnie zamieszczone przez Użytkownika AhumbaTo co ze mną już też nie pogadasz?
Chociaż właściwie ja już też prawie nie MON.
Jutro walę na komisję lekarską,mieści się w budynku tak lubianej przeze mnie Żandarmerii
,oj lubianej
Prawie jak Piwo
SZCZECINComment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pogoniarz(...)
Jutro walę na komisję lekarską,mieści się w budynku tak lubianej przeze mnie Żandarmerii
,oj lubianej 
Jeśli dobrze pamiętam to jednego żandarma bardzo polubiałeś
Comment
-
Nie z GdańskaPierwotnie zamieszczone przez Użytkownika PogoniarzKogo to ja z Żandarmerii polubiłem...czyżby "Kogoś" z Lęborka...?
Comment
-
W tym zdaniu i kontekście brak interpunkcji ma kolosalne znaczeniePierwotnie zamieszczone przez Użytkownika abernackaNie z Gdańska
Comment
-
D...nie Komisja.Badania mam mieć aktualne,wypis ze szpitala oryginalny i w ogóle dlaczego tak późno do nich przychodzę.Co ciekawsze ,jak przyniosę wszelakie wyniki-nawet nie raczyli rzec co jest faktycznie potrzebne
,to ichni lekarz i tak będzie je weryfikował i może podważyć wiarygodność- paranoja.Jak nie wierzą,to niech mnie od razu przebada ich lekarz,przecież to takie proste
Prawie jak Piwo
SZCZECINComment
-
To co proste jest dla Ciebie, inszego cywila, nawet dla mnie, niekoniecznie musi być proste dla oficera.Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika PogoniarzJak nie wierzą,to niech mnie od razu przebada ich lekarz,przecież to takie proste
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Comment
-
Krzysiu, tym swoim rocznicowym tematem przypomniał mi że dwa dni temu minęło równo 13 lat od czasu rozpoczęcia mojej wojskowej przygody. Ech - to były beztroskie czasy...Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :DComment