Wiele razy byłem przejazdem przez Toruń, ale jakoś nigdy nie zatrzyamłem się w nim. Jeżeli mówicie że to takie ciekawe miasto to muszę (jak oczywiście znajdę czas ) tam zawitać.
No i witam nowego forumowicza.
maslak napisal/a
...Osobiście pochodzę z Torunia i ubolewam nad tym, iż nie spotkałem się na Forum z nikim innym z tego pięknego miasta...
Ale zawsze możesz się spotkać z kimś pięknym z dowolnego innego miasta ...
Jest jeszcze jeden aspekt tematu - toruńskie forty - prawdziwa uczta dla fortyfikatora. I jeszcze ta wiiniarnia w forcie nr 1 ...
Witam serdecznie. Może zawitam w okolicach wakacji. Bardzo mi się tam podoba
Krzysiu napisal/a
Ale zawsze możesz się spotkać z kimś pięknym z dowolnego innego miasta ...
chodziło mi o urok miasta, a nie osobnika, ale to tyż sie liczy
Jest jeszcze jeden aspekt tematu - toruńskie forty - prawdziwa uczta dla fortyfikatora. I jeszcze ta wiiniarnia w forcie nr 1 ...
Witam serdecznie. Może zawitam w okolicach wakacji. Bardzo mi się tam podoba
Widzę, że jesteś obeznany w temaci fortów. Ja byłem już w większość i bardzo mi się podobało. Czasami żeby wejść wewnątrz i pozwiedzać trzeba mieć liny, porządne latarki, moracze no i oczywiście kilka butelek z piwem pod ręką, ale jest świetnie!!!
Taaa winiarnia ciekawa
Mam pytanie w kwestii drożdży płynnych, jako że nigdy ich wcześniej nie używałem, to czy ktoś mógłby mi tak łopatologicznie wyjaśnić jak należy je zadawać? Jak je wcześniej przygotowywać?
Na instrukcji uzytkowania w np. twoimbrowarze jest...
Witam jestem Dawid fanatyk piwa zrobiłem prezentacje 15 największych browarów w Polsce
Pomogłem sobie waszym forum mogę wam ja zaprezentować? Jak chcecie zobaczyc to gdzie jest odpowiedni dzial gdzie moge to zamiescic?
"Dziękuję wszystkim! Specjalne pożegnanie RateBeer! (1 lutego 2025)
Witam wszystkich, Mam dla Was trudne wieści — RateBeer zakończy działalność 1 lutego 2025 r.
RateBeer powstało i rozwijało się wokół jednego głównego celu: zapewnienia...
Comment