Szkoda Barcelony ale sama jest sobie winna. Może ktoś tam się opamięta i kupi w końcu jakiegoś bardzo dobrego bramkarza!
Nie żebym się czepiał ale mam pytanie. Jak to się dzieje, że forumowicze rozkochani w piłce jednocześnie oglądają mecz i piszą posty na browarze
?
Tak w ogóle to gratulacje dla Lyonu, który zmiażdżył Werder. Blamaż jak cholera.
Nie żebym się czepiał ale mam pytanie. Jak to się dzieje, że forumowicze rozkochani w piłce jednocześnie oglądają mecz i piszą posty na browarze
? Tak w ogóle to gratulacje dla Lyonu, który zmiażdżył Werder. Blamaż jak cholera.
.Jeszcze leci powtórka Meczu Werderu(jest 6:2),bardzo dobry mecz,sztuczki techniczne i katastrofalna gra niemieckiej drużyny w obronie
Sentyment dla Juve mam dla Zibiego (WIDZEW) a Real przecież był i jest klubem establishmentu , w swoim czasie Franco czyli faszyzmu. Jeżeli chemy odwoływać się do historii klubów to do całej i bez zapominania o tej czarnej.
Nie było też zapowiadanych emocji w Leverkusen, Liverpool spokojnie wypunktował Bayer i zasłużenie awansował, szkoda Arsenalu.
Comment