przy piwie o piłce kopanej

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

• iron
    replied
    Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika żąleną
    Ja czytałem, że właśnie były. Pod koniec ruszali się jak muchy w smole, lekko chyba nie mieli.
    Lekko to ja nie miałem w niedzielny poranek po prawie dwumiesięcznej przerwie, ale na szczęście chyba nikt nie nagrywał choć w dzisiejszych czasach niczego nie można byc pewnym

Leave a comment:

• iron
    replied
    Bez przesady - a co Włochy to na północy Europy leżą...

Chcieli się nie nabiegać i zremisować bezbramkowo, to maja za swoje...

Leave a comment:

• żąleną
    replied
    Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika iron
    No waśnie ponoć nie były takie złe..
    Ja czytałem, że właśnie były. Pod koniec ruszali się jak muchy w smole, lekko chyba nie mieli.

Leave a comment:

• iron
    replied
    No waśnie ponoć nie były takie złe..

A prawda taka w tych MŚ, że rzeczywiście - kto gra na remis, lub utrzymanie wyniku, ten swego celu nie osiąga...

W sumie nie jest źle.

Leave a comment:

• żąleną
    replied
    Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika chechaouen
    Kostaryka - Grecja w 1/8 finału? Ale kiszka by była. Mam nadzieję, że w drugiej połowie Słonie stukną tych nudziarzy. Choć czarno to widzę. Grecy mają swój ulubiony scenariusz, a w grze WKS chaos. Ja nie chcę Greków w 1/8, tyle fajnych drużyn odpadło i odpadnie...
    Mam podobnie. Ale trzeba oddać Grekom, że byli o niebo lepiej zorganizowani od WKS, kontry z sypnięciami z dystansu wyglądały świetnie. Kostarykę mogą niestety pokonać swoim wyrachowaniem, ale zobaczymy.

Zawsze się cieszę z odpadnięcia Włochów, ale tym razem było mi ich nawet trochę żal. Przez ostatnie 15 minut umierali, zresztą Urugwajczycy też, bo nawet technikę im odjęło. Pod koniec sprinty w wykonaniu zawodników obu drużyn wyglądały jak wzięte z meczu oldbojów. Masakryczne musiały tam być warunki do gry.

Leave a comment:

• VanPurRz
    replied
    Suarez - ewidentna czerwona kartka. Ale Włosi sami są sobie winni - grali na 0:0, a stara banalna zasada piłki mówi: grasz na remis - przegrywasz.
    Mecz nudny strasznie. Pierwsze połowy w grupie C też takie sobie ale teraz już jest dobrze. Trzymam kciuki za Grecją.

Leave a comment:

• Latarnik
    replied
    Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika chechaouen
    nie wiem co bardziej żenujące - to że pogryzł Chielliniego czy reakcja Chielliniego, który od ugryzienia padł na murawę i umierał.
    Jestes stronniczy, Suarez tez lezal i trzymal sie za twarz, co najmniej jakby sierpem dostal.
    Potem jeszcze liczyl zeby czy jakis w ramieniu Wlocha nie zostal
    Ostatnia zmiana dokonana przez Latarnik; 2014-06-24, 23:03.

Leave a comment:

• chechaouen
    replied
    Kostaryka - Grecja w 1/8 finału? Ale kiszka by była. Mam nadzieję, że w drugiej połowie Słonie stukną tych nudziarzy. Choć czarno to widzę. Grecy mają swój ulubiony scenariusz, a w grze WKS chaos. Ja nie chcę Greków w 1/8, tyle fajnych drużyn odpadło i odpadnie...
    Ostatnia zmiana dokonana przez chechaouen; 2014-06-24, 22:59.

Leave a comment:

• Krzysiu
    replied
    Pan jest moim pasterzem, nie brak mi niczego. Pozwala mi leżeć na zielonych pastwiskach. Prowadzi mnie nad wody, gdzie mogę odpocząć. I goni Włochów do domu, co im się w pełni należało, za całokształt.

Trafiły na siebie dwie burackie ekipy, jedna nieco mniej, druga bardziej. Jeden z najgorszych meczów na tych mistrzostwach.

Leave a comment:

• iron
    replied
    Chiellini już wcześniej ze trzy razy wił się z bólu bez powodu. Tym razem być może naprawdę bolało
    A Suarez to faktycznie świr...

Leave a comment:

• chechaouen
    replied
    Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Latarnik
    On powinien grac w kagancu bo kary nic go nie nauczyly, raz 7 i drugi raz 8 meczy zawieszenia. Ciekawe czy w trakcie mistrzostw moga go zawiesic.
    Ależ oczywiście, że mogą. I mam nadzieję, że to zrobią. Co z tego, że wspaniały piłkarz. Psychopatów powinno się izolować. Myślę, że dla Suareza ten mundial już się skończył, tym bardziej, że to recydywa i to taka na maksa.
    Suarez to skończony czub, ale sam nie wiem co bardziej żenujące - to że pogryzł Chielliniego czy reakcja Chielliniego, który od ugryzienia padł na murawę i umierał. No chyba, że ten Suarez to jakaś kobra i jadem go poczęstował

Leave a comment:

• Latarnik
    replied
    Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika robox
    ... i głodnego Suareza
    On powinien grac w kagancu bo kary nic go nie nauczyly, raz 7 i drugi raz 8 meczy zawieszenia. Ciekawe czy w trakcie mistrzostw moga go zawiesic.
    A Wlosi sami sobie winni, grali na remis i sie przejechali. Czerwona kartka w pelni zasluzona oslabila dodatkowo zespol.
    Awansowal zespol, ktory potrafil strzelic gola.

Leave a comment:

• robox
    replied
    Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika woosaa
    Ciężka jest,ale się nie kurzy.
    Wracająć do Mundialu.Ciekawy jestem spotkania Urugwaj-Włochy.Czy Włosi zamurują bramkę(są w tym dobrzy),czy rzucą się na początku i póżniej będą kontrolować spotkanie?
    Wszystko szło według planu gdzieś do 80 minuty aż Urugwaj strzelił bramkę ... i Włosi wracają do domu. Mecz brzydkich fauli, czerwonego Marchisio i głodnego Suareza

Leave a comment:

• woosaa
    replied
    Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kiszot
    No,nie zawsze.Ale na pewno jest związana przyjemność. Chociaż to ciężka praca jest

Ciężka jest,ale się nie kurzy.
    Wracająć do Mundialu.Ciekawy jestem spotkania Urugwaj-Włochy.Czy Włosi zamurują bramkę(są w tym dobrzy),czy rzucą się na początku i póżniej będą kontrolować spotkanie?

Leave a comment:

• kiszot
    replied
    Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Latarnik
    Zawsze myslalem, ze ze stosunkiem jest zwiazane mnozenie
    No,nie zawsze.Ale na pewno jest związana przyjemność. Chociaż to ciężka praca jest

Leave a comment: