przy piwie o piłce kopanej

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

• iron
    replied
    Chiellini już wcześniej ze trzy razy wił się z bólu bez powodu. Tym razem być może naprawdę bolało
    A Suarez to faktycznie świr...

Leave a comment:

• chechaouen
    replied
    Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Latarnik
    On powinien grac w kagancu bo kary nic go nie nauczyly, raz 7 i drugi raz 8 meczy zawieszenia. Ciekawe czy w trakcie mistrzostw moga go zawiesic.
    Ależ oczywiście, że mogą. I mam nadzieję, że to zrobią. Co z tego, że wspaniały piłkarz. Psychopatów powinno się izolować. Myślę, że dla Suareza ten mundial już się skończył, tym bardziej, że to recydywa i to taka na maksa.
    Suarez to skończony czub, ale sam nie wiem co bardziej żenujące - to że pogryzł Chielliniego czy reakcja Chielliniego, który od ugryzienia padł na murawę i umierał. No chyba, że ten Suarez to jakaś kobra i jadem go poczęstował

Leave a comment:

• Latarnik
    replied
    Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika robox
    ... i głodnego Suareza
    On powinien grac w kagancu bo kary nic go nie nauczyly, raz 7 i drugi raz 8 meczy zawieszenia. Ciekawe czy w trakcie mistrzostw moga go zawiesic.
    A Wlosi sami sobie winni, grali na remis i sie przejechali. Czerwona kartka w pelni zasluzona oslabila dodatkowo zespol.
    Awansowal zespol, ktory potrafil strzelic gola.

Leave a comment:

• robox
    replied
    Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika woosaa
    Ciężka jest,ale się nie kurzy.
    Wracająć do Mundialu.Ciekawy jestem spotkania Urugwaj-Włochy.Czy Włosi zamurują bramkę(są w tym dobrzy),czy rzucą się na początku i póżniej będą kontrolować spotkanie?
    Wszystko szło według planu gdzieś do 80 minuty aż Urugwaj strzelił bramkę ... i Włosi wracają do domu. Mecz brzydkich fauli, czerwonego Marchisio i głodnego Suareza

Leave a comment:

• woosaa
    replied
    Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kiszot
    No,nie zawsze.Ale na pewno jest związana przyjemność. Chociaż to ciężka praca jest

Ciężka jest,ale się nie kurzy.
    Wracająć do Mundialu.Ciekawy jestem spotkania Urugwaj-Włochy.Czy Włosi zamurują bramkę(są w tym dobrzy),czy rzucą się na początku i póżniej będą kontrolować spotkanie?

Leave a comment:

• kiszot
    replied
    Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Latarnik
    Zawsze myslalem, ze ze stosunkiem jest zwiazane mnozenie
    No,nie zawsze.Ale na pewno jest związana przyjemność. Chociaż to ciężka praca jest

Leave a comment:

• Latarnik
    replied
    Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika pirackamuza
    Stosunek, to wynik dzielenia.
    Zawsze myslalem, ze ze stosunkiem jest zwiazane mnozenie

Leave a comment:

• iron
    replied
    Ze względu na pierwszy mecz i decyzje sędziów, jak i mecze rozegrane, to Meksyk powinien być zwycięzcą grupy...

No i byłby to mecz - Holandia - Brazylia.

Ale trudno, będzie co będzie...

Leave a comment:

• żąleną
    replied
    Dzięki za wyjaśnienie, ale na wszelki wypadek pokaż mi jeszcze ten stosunek na zlocie, ok?

Leave a comment:

• pirackamuza
    replied
    Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika żąleną
    Faktycznie. Myślałem, że najpierw decyduje bilans bezpośrednich spotkań, a tu jednak stosunek bramek. Czyli z realnych opcji potrzebują zwycięstwa Niemiec i własnego dwubramkowego zwycięstwa z Portugalią lub dwubramkowego zwycięstwa Niemiec i własnego w jakimkolwiek rozmiarze.
    Różnica, a nie stosunek. Stosunek, to wynik dzielenia.
    Przy bilansie bramkowym np. 2:0 jest taka sama różnica, jak przy 3:1, 4:2 itd.
    Natomiast taki sam stosunek jest przy 2:1, 4:2, 6:3 itd.
    Przy wyniku do zera w ogóle nie można mówić o stosunku bramek

Leave a comment:

• leona
    replied
    Bez przesady, Stępniewski nie takie cuda wybielał w naszej krajowej "Ekstraklasie"

Leave a comment:

• Latarnik
    replied
    Chorwacja ma dwu bramkarzy na boisku bo sedzia nie podyktowal karnego za zagranie reka Chorwata.

Leave a comment:

• robox
    replied
    Teraz wybór należy do Brazylii

Leave a comment:

• iron
    replied
    A co się mieli szarpać - awans mieli, to sobie postanowili nieco odpocząć - wszak to turniej...

Leave a comment:

• robox
    replied
    Można by powiedzieć, że dzisiaj wygrywali faworyci tych spotkań, choć Hiszapnie grali tylko o honor. Holandia sprawdziła sobie bramkostrzelność rezerwowych.

Leave a comment: