Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika żąleną
przy piwie o piłce kopanej
Collapse
X
-
Bardzo łagodne sformułowanie, trzeba po prostu powiedzieć, że Zythum podczas tego meczu darł się z tekstami rasistowskimi i skrajnie chamskimi. Drugi raz nie zamierzam oglądać meczy w miejscu publicznym jak będzie w pobliżu Zythum, bo to po prostu kompromitacja. -
No, ale trzeba przyznać, że miał podstawy się denerwować bo Polacy zagrali naprawdę słabiutkoPierwotnie zamieszczone przez Użytkownika emesBardzo łagodne sformułowanie, trzeba po prostu powiedzieć, że Zythum podczas tego meczu darł się z tekstami rasistowskimi i skrajnie chamskimi. Drugi raz nie zamierzam oglądać meczy w miejscu publicznym jak będzie w pobliżu Zythum, bo to po prostu kompromitacja.
Mój kumpel też zrobił cos nieładnego po tym meczu , ale lepiej nie będę o tym pisał
Comment
-
Powiedzieć można, ale napisać "tą" już nie wypada.Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika pieczarekAle skoro zamiast powiedzieć "tę książkę" można - ponoć w zgodzie z najnowszymi regułami - mówić "tą książkę", to wszystko wydaje się możliwe.Comment
-
No cóż, wszak to kibic WidzewaPierwotnie zamieszczone przez Użytkownika emesBardzo łagodne sformułowanie, trzeba po prostu powiedzieć, że Zythum podczas tego meczu darł się z tekstami rasistowskimi i skrajnie chamskimi. Drugi raz nie zamierzam oglądać meczy w miejscu publicznym jak będzie w pobliżu Zythum, bo to po prostu kompromitacja.
Gdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943 http://zamkidwory.forumoteka.plComment
-
Cieniutki meczyk Zagłębia,nudziłem się strasznie.Liberda odwalił niezły numer...Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika roboxZagłębie nie popisało się w meczu z Dynamem Mińsk i po słabym spotkaniu zremisowało 1:1. Ciężko być optymistą w rewanżu, chociaż w piłce wszystko jest możliwe.
Prawie jak Piwo
SZCZECINComment
-
A w Italii jedak nie wszystkim sie upiekło i dobrze.Wygląda na to, że tylko Inter zagra w LM,a raczej w eliminacjach.Ciekawy sezon się tam zapowiada.Comment
-
No to jeśli chodzi o meritum to poprawi Ci samopoczucie to że Biermann zmieni widzew na Widzew w swoim podpisie? I tak wiadomo co o tym klubie sądzi i co tu mały podpisik w tym może zmienić... Czepiacie się pierdół a wszystko wychodzi w tym na przykład jak to opisujecie jak Zythum "kibicował" naszym - jaki to kibic a nie kibol...Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika mr-perezWyglądasz na inteligentnego człowieka... tu nie chodzi w tym wszystkim jak piszą kibice na stronie internetowej. Tylko raczej o to, co autor (czyt. biermann) chciał poprzez swój podpis powiedzieć (lub napisać). Spróbuj odnalezć głębszy sens tego podpisu
. Wg mnie nie chodzi o wielkość liter tylko o meritum, pzdr.MRKS Kuźnia Jawor
WTS Sparta WrocławComment
-
Trudno powiedzieć, ale mi wychodzi, że przez ten wątek zacznę się chyba pewnymi aspektami spotowymi może interesićPierwotnie zamieszczone przez Użytkownika żąlenąAle co właściwie wychodzi?

Może tak być....Młode koty mają adhd, niestety.
Aksjomat Cole'a - suma inteligencji na planecie jest stała, liczba ludności rośnie.
Dysleksja i żyrafy nie istnieją.
Jaszczomb jaszczombowi pudla nie wydudla.Comment
-
A o Tobie?Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika mr-perezTo świadzy o Twojej dużej kulturze osobistej
, czego nie mozna powiedzieć o biermannie.
Czy tak napisałeś Biermann?Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
Comment
-
Przecież biermann pisze się z małej , podobnie jak kiszot, czy mr-perez ( patrz avatary)Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kiszotA o Tobie?
Czy tak napisałeś Biermann?
, gdyby było inaczej na pewno bym to uwzględnił . Skoro ktoś chce mieć nick z małej litery, to ma.
Comment