No i kolejny raz dowiedzieliśmy się, gdzie przebiega granica miłości prawdziwego kibica do swojego klubu. Tym razem jest to płatna toaleta. Ciekawe, ile kosztuje taka przyjemność - 1, 2 zł?
Co do cen biletów, to się wyjątkowo zgadzam. Są one stosunkowo za wysokie, w porównaniu np. z cenami biletów na I ligę.
Co do cen biletów, to się wyjątkowo zgadzam. Są one stosunkowo za wysokie, w porównaniu np. z cenami biletów na I ligę.
kurde interesuje się piłką ale jakoś nie miałem pojęcia że w przerwie można zmienić tylko 1 gracza. Przecież to bez sensu - w trakcie gry można przecież zrobić tzw. np. "podwójną zmianę". Jeżeli sobie jaj ze mnie nie robisz, to powinien dokonać 3 zmian odpowiednio w: 20, 21 i 22 minucie
Dudka to tak jak pisałem - zawodnik od niczego. Pałęta się po boisku na już chyba wszystkich możliwych pozycjach. Tu nie nadąży, tam straci, gdzie indziej coś zawali... Ale taki "niby" uniwersalny.

Choć do przerwy powinno być 0:1,przy stanie 2:1 w/g mnie karny dla Zatoki,jednak mimo wszystko goście byli zdecydowanie słabsi i tylko nieskuteczności naszych zawodników mogą podziękować ,że tak się skończyło.III liga III liga MKS
,Bolszewicy wczoraj zaiwaniali na całego-nasi by wytrzymali grę w takim tempie z 20 minut
Comment