I w ten sposób dowiedzieliśmy się, kto w kadrze lubi wypić.

)
Mecz do dogrywki na żenującym poziomie, ale grunt, że włoskie cwaniaki poleciały.
) Wychodzi na to, że wyniki grupowe nie mają przełożenia na fazę pucharową, do półfinalu przedarł się tylko jeden zwycięzca grupy, i to po karnych w bezbramkowym i w sumie bezbarwnym meczu.
.Jak chce niech przyjdzie,ale dalej pniemy się z mozołem ku ekstralidze.(tylko,że On chce podobno tylko opchnąć klub,a nie inwestować w jakąś Pogoń ,Śląsk,czy cholera wie co jeszcze.
)
To akurat Holendrzy zawiedli, zagrali przeraźliwie słabo. Moje zdanie nt ruskiego futboła się nie zmieniło - jak wygrają w finale (z Turcją...
), to się zastanowię. Ale nie będzie im łatwo, bo Hiszpanie (chyba) mają już za sobą najgorszy mecz w tym turnieju.
Ostało im się na półfinał 14 zawodników(kontuzje,kartki)Podobno rezerwowy bramkarz ma grać na obronie.Cieńko ich widzę...
No ale zobaczymy. Nie mogę się też doczekać meczu Turków, choć rzeczywiście problemy ze składem mogą ich pogrążyć. Ale psychikę mają w tym turnieju jak skała, więc może wydrą Niemcom ten mecz z gardła.
Comment