Pogoniarz, oni biegają dwa razy szybciej niż w pozostałych meczach razem wziętych. Inna sprawa, że nic z tego nie wychodzi.
PS Piję wino i zakąszam serem z surowym chili
PS Piję wino i zakąszam serem z surowym chili
Najlepszy mecz jaki słuchałem od dawna. Ubaw po pachy.
na osłodę meczu...
W meczu o wszystko gramy jednym napastnikiem i to jeszcze Brożkiem
Równie dobrze mogliśmy grać 6 pomocnikami... Nie wiem co się stało z Beenhakkerem, jeszcze niedawno miał patent na dobrą grę repry, ale ostatnio coś mu się chyba zacięło w myśleniu i od meczu ze Słowacją nasza repra była na równi pochyłej... Ale obiektywnie patrząc to jakich Leo miał piłkarzy do dyspozycji? Większość z tych, którzy grają zagranicą mają w klubach etat "ocieplaczy na ławkę", a znowu nasza liga jaka jest każdy widzi i nie muszę się dalej rozpisywać... Mam tylko nadzieję, że nowy trener tchnie w reprę nowe życie (w przenośni i dosłownie, bo chodzi mi o młodych , rozwojowych piłkarzy
) No i ciekawe kogo nasz kochany pezetpeenowski beton wybierze. Bo jeśli będzie to wspaniały trener Majewski albo Skorża, to zacznę chyba kibicować kenijskiemu skoczkowi narciarskiemu...
Szkoda tylko, że się jeszcze nie urodził...
Marzy mi się taka reprezentacja jak Brazylii, która właśnie po raz 19 z rzędu zapewniła sobie awans do finałów... Tak, tak, wiem, wiem...
Już szukam młotka żeby wybić to sobie z głowy 

No ale cóż, jaki beton taki prezes, jaki prezes taki poziom... 
Comment