przy piwie o piłce kopanej

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

• Demigod
    replied
    Druga połowa tradycyjnie marna, w Danii może być ciężko.
    Dobrze zaprezentował się Zieliński, mimo, że miał kilka strat to jednak jego gra dobrze rokuje zwłaszcza, że w klubie ma się od kogo uczyć.
    Grosicki od ME non stop mnie zaskakuje, bardzo pewny zawodnik.
    Nie wiem co komentator chciał od Błaszcza twierdząc, że nie jest widoczny jak dla mnie Kuba zawsze gra z poświęceniem i bardzo ofensywnie, wczoraj nie było inaczej.
    Jest nad czym popracować nie zmienia to faktu, że mamy dobrą drużynę która powinna wyjść z grupy.

Patrząc na wyniki widać, że poziom coraz bardziej się wyrównuje.

Leave a comment:

• tfur
    replied
    jak stwierdził kolega, mecz był nudny
    póki w krótkim czasie nie wyszliśmy
    z trzy zero na trzy dwa
    dobrze się skończyło
    za wolin!

Leave a comment:

• PaPe
    replied
    Podobno była na przedostatnim.

Leave a comment:

• zipkeczup
    replied
    Czy Legia kiedykolwiek w trakcie dziesiątej kolejki była na miejscu spadkowym? Nie chce mi się sprawdzać, może analitycy Canal+ już wiedzą

Leave a comment:

• emes
    replied
    Straty na kilka milionów i jakby nie można było wydać np 10000 zł na dodatkowych ochroniarzy, którzy zrobili by z tymi bandytami porządek. To jest efekt notorycznego pobłażania dla kiboli i układania się z nimi. A ci kibole kupują najtańsze bilety na mecze a generują największe straty. Zadziwiające jest też to, że kibice sami nie "dyscyplinują" tych bandytów działających na szkodę klubu.

Leave a comment:

• Pinio74
    replied
    Na razie stadion Legii zamknięty na mecz z Realem po ekscesach na meczu z Borussią. Poszło odwołanie.
    Zobaczyłem taki komentarz w necie i się popłakałem:

Mam tak samo jak Ty
    Real Madryt w TiVi

Leave a comment:

• Krzysiu
    replied
    Wiedziałem, że to jakaś ekipa z daleka :-)

Leave a comment:

• Demigod
    replied
    Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Krzysiu
    Oglądałem ostatnie 20 minut meczu Legii z Benficą - i udało mi się przysnąć

Legia grała ze Sportingiem
    Ostatnia zmiana dokonana przez Demigod; 2016-09-28, 10:23.

Leave a comment:

• Pancernik
    replied
    Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Krzysiu
    ...emocji tyle, co w kawałku salcesonu...
    Strzeż się karzącej ręki wędliniarzy i masarzy, uzbrojonej w topór rzeźnicki... .

Leave a comment:

• Krzysiu
    replied
    Oglądałem ostatnie 20 minut meczu Legii z Benficą - i udało mi się przysnąć w tzw. międzyczasie. Wyrównany poziom 3 - 4 ligi krajowej, emocji tyle, co w kawałku salcesonu. Kątem ucha usłyszałem "nie można wygrać meczu, jak ma się zero celnych strzałów". Komentatorzy natomiast jarali się cudownymi właściwościami trenera Magiery, który ma z Legii zrobić europejską potęgę - w końcu efekty już są: w pierwszy meczu stracili 6 bramek, teraz tylko 2, więc są 4 do przodu. W takim tempie ostanie mecze fazy grupowej będą wygrywać dwucyfrowo.
    Ostatnia zmiana dokonana przez Krzysiu; 2016-09-28, 08:41.

Leave a comment:

• Demigod
    replied
    Nie można na trzeźwo oglądać piłki nożnej w wykonaniu krajowych klubów, straszliwa bieda i wstyd.
    Na szczęście Juve poprawił mi humor.

Leave a comment:

• kiszot
    replied
    Po meczu treningowym Borussie czeka konkretny rywal.Mam nadzieje na dobry wynik z Realem.Co prawda Lewandowskiego już nie ma w składzie ale może jednak.

Leave a comment:

• sredstvom
    replied
    Jakie czasy, tacy patrioci.

Leave a comment:

• Krzysiu
    replied
    Z tego, co mówili w telewizorze, to kibole również stanęli na wysokości zadania, zrobili oprawę i bijatykę. I wyjdzie na to, że Legia nie tylko dostanie łomot od wszystkich, ale także zamiast zarobić - popłynie na karach. A mecz z Realem może być za kare przy pustych trybunach.

Wiedziałem, że żyleta to nie intelektualiści, ale żeby aż tak głupi byli, to nie myślałem.

Leave a comment:

• genea
    replied
    Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika emes
    Komentatorzy dostosowali się do gry i komentowali jakby relacjonowali pogrzeb.
    No bo to był pogrzeb... Pogrzeb nadziei Legii na dobry wynik w LM... Ale jak się ma trenera z takim podejściem jak Hasi, to jeszcze tylko pięć takich wpierdoli i można się skupić na ekstra()klasie... A może niech oddadzą mecze walkowerem? Za walkower jest tylko 0:3... Poprawiliby sobie statystykę straconych goli... Bo statystyka strzelonych raczej się nie zmieni... No chyba, że ktoś im samobója sprezentuje...

Leave a comment: