ale była impreza!!!

Collapse
Temat jest zamknięty.
X
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • sucram
    D(r)u(c)h nieuchwytny
    • 2003.07
    • 5

ale była impreza!!!

Było nas 12. Na stola stło jedno piwo. Rozlaliśmy to piwo. Łyknąłem. Więcej nie pamiętam!!
  • mwa
    Pułkownik Chmielowy Ekspert
    • 2003.01
    • 5071

To chyba była impreza po imprezie.
    Bo z tego nic innego nie wynika.
    Pozdrawiam Cię !!!!

Comment

• ART
      mAD'MINd
      🥛🥛🥛🥛🥛🥛
      • 2001.02
      • 24320

o! widzę że jest to jeden z TYCH tematów

Sucram, przyznaj się ile żeś drzazg znalazł w swoim języku nazajutrz po lizaniu tej deski?

tylko niech nikt mi nie mówi/pisze że gnębię nowych z powodu bzdurnych postów
      - Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
      - Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
      - Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa

Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).

Comment

Related Topics

Collapse

• dadek
        Benešov, Táborská 306, Pivovar Ferdinand
        dadek
        Piwa z tego browaru są zapewne znane większości bo dostępne również w Polsce, ja też piłem je wielokrotnie. Jednak nigdy nie było okazji zwiedzić zabytkowych wnętrz browaru, a jest to możliwe zasadniczo raz do roku w drugą sobotę września, gdy odbywają się Pivovarské slavnosti. W tym...
        2023-11-17, 00:48
      • dadek
        Niemcy, Wismar, Kleine Hohe Straße 15, Brauhaus am Lohberg
        dadek
        Jedyny obecnie browar w tym pięknym zabytkowym mieście, powstał w 1995 roku. Znajduje się naprzeciw jednego z portowych nabrzeży, w odległości 800 m od dworca kolejowego. 3-piętrowy (z poddaszem) szachulcowy budynek, gdzie konstrukcja z czarnych belek wypełniona jest czerwoną cegłą, datowany...
        2025-08-28, 00:07
      • dadek
        Niemcy, Erlangen-Alterlangen, Alterlanger Straße 6, Drei Linden/Krapp Bräu
        dadek
        Alterlangen to dzielnica niskiej jednorodzinnej zabudowy w postaci stylowych domów o czerwonych, spadzistych dachach otoczonych zielenią. Leży po drugiej stronie rzeki Regnitz niż centrum Erlangen. Z dworca kolejowego do restauracji Drei Linden piechotą jest 1,7 km. Trasa wiedzie dwoma mostami...
        2025-02-12, 02:28
      • dadek
        Szkaradowo 115, Browar Nepomucen
        dadek
        Kto dawno nie odwiedzał Browaru Nepomucen zapamiętał go jako nieduży rodzinny browarek ale warzący zawsze świetne, nowofalowe piwa. Na szczęście bez problemu można było je dostać u "badylarzy", a także spróbować w licznych knajpach i na festiwalach. Najprzyjemniej jednak spijało...
        2025-11-09, 01:19
      • dadek
        Niemcy, Mönchhagen, An der Postsäule 1, Maennerhobby Brennerei&Brauerei
        dadek
        Miejscowość Mönchhagen jest położona 13 km na północny wschód od Rostocku. W ciągu 11 minut łatwo się tu dostać pociągami kursującymi co godzinę (w szczycie co 40 minut). Co prawda budynek browaru stoi blisko toru, jednak ze stacji trzeba dojść 1300 m chodnikiem wzdłuż szosy. Ewentualnością...
        2025-08-20, 03:14
      • Loading...
      • Koniec listy.
      Przetwarzanie...