Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika jerzy

- podczas spotkania w rodzinnym gronie ustanowiono nowy rekord spożycia piwa z browaru nadRzecznego - skonsumowano około 100 piw
  - podczas spotkania w rodzinnym gronie ustanowiono nowy rekord spożycia piwa z browaru nadRzecznego - skonsumowano około 100 piw  

Premiera już wkrótce
 Premiera już wkrótce  

. We wtorek do nocy, we środę piwo
. We wtorek do nocy, we środę piwo  , wczoraj do nocy, dzisiaj do nocy i jutro to samo. W dodatku, znajac moje szczęście, bilans mi się nie zgodzi i będę nadszczęśliwa
 , wczoraj do nocy, dzisiaj do nocy i jutro to samo. W dodatku, znajac moje szczęście, bilans mi się nie zgodzi i będę nadszczęśliwa . Znając zaś życie oceniający ledwo spojrzą na to co przynieśliśmy, ale formalności są przecież podstawą
. Znając zaś życie oceniający ledwo spojrzą na to co przynieśliśmy, ale formalności są przecież podstawą ... Niech mnie ktoś przytuli
 ... Niech mnie ktoś przytuli  .........................
  .........................

yyyyyyyyygggghhhhhhhhhhhh Cieszę się, że to moja ostatnia sesja, bo naprawdę ociepieć można. Styrana przez ten weekend jestem jak wół, a o drzemce mogę pomarzyć tylko, bo ciąg dalszy "sielanki" studenckiej trwa!
  yyyyyyyyygggghhhhhhhhhhhh Cieszę się, że to moja ostatnia sesja, bo naprawdę ociepieć można. Styrana przez ten weekend jestem jak wół, a o drzemce mogę pomarzyć tylko, bo ciąg dalszy "sielanki" studenckiej trwa!

. To w ramach przytulenia.
. To w ramach przytulenia. 

,a tyle jest  spraw  w międzyczasie do załatwiania i nie wiem jakim cudem układa się to w logiczną całość i idzie ku lepszemu
 ,a tyle jest  spraw  w międzyczasie do załatwiania i nie wiem jakim cudem układa się to w logiczną całość i idzie ku lepszemu  
  -oby pili do końca życia same heńki i tychacze, oraz carlsbergi i byli  święcie przekonani ,że to co piją to jest naprawdę dobre piwo
 -oby pili do końca życia same heńki i tychacze, oraz carlsbergi i byli  święcie przekonani ,że to co piją to jest naprawdę dobre piwo  Tyle
 Tyle  

Comment