Wszystkiego dobrego dla małej Marysi!
Gratulacje dla rodziców: Easy i Albertosa
					Gratulacje dla rodziców: Easy i Albertosa
 ) Na szczęście wieczorkiem rower, a pogoda sprzyjająca. Od wczoraj w Sobótce rozgrywane są Mistrzostwa Polski w kolarstwie szosowym, dzisiaj była czasówka mężczyzn, jutro wyścig kobiet, a w niedzielę mężczyzn. Trzeba wsiadać na koło i jechać.
 ) Na szczęście wieczorkiem rower, a pogoda sprzyjająca. Od wczoraj w Sobótce rozgrywane są Mistrzostwa Polski w kolarstwie szosowym, dzisiaj była czasówka mężczyzn, jutro wyścig kobiet, a w niedzielę mężczyzn. Trzeba wsiadać na koło i jechać.

, jak się ochłodzi, poopalać swoje obwody może nawet przy okazji... normalnie lato!
 , jak się ochłodzi, poopalać swoje obwody może nawet przy okazji... normalnie lato! ]
]

A jego tata próbował jak się pływa z niezagojonymi do końca więzadłami - koszmar, ale twardym trza być
  A jego tata próbował jak się pływa z niezagojonymi do końca więzadłami - koszmar, ale twardym trza być  Potem z Miłką pojechaliśmy na zakupy - uwaga uwaga Miłka całkiem samodzielnie już jeździ samochodem i wychodzi jej to nieźle i w po raz pierwszy w życiu kupiłem na raz wszystko czego potrzebowałem - nawet sandały
  Potem z Miłką pojechaliśmy na zakupy - uwaga uwaga Miłka całkiem samodzielnie już jeździ samochodem i wychodzi jej to nieźle i w po raz pierwszy w życiu kupiłem na raz wszystko czego potrzebowałem - nawet sandały  

Comment