moze nas kolega nauczy jak to sie robi??

Nasze piwne ryjki

Collapse

X
- 

Wspieraj swój Browar! I Ty możesz zostać PREMIEREM!
 "do ciężkiej pracy jestem za lekki,
 do lekkiej pracy jestem za ciężki"
- 

[QUOTE]slavoy napisal/a
 [B]No tak faktycznie - teraz już wszystko kapuję, ale...
 RADEGAST, to było milion postów temu! Używaj przycisku "cytuj"    

Doprawdy nie było takowej potrzeby ponieważ mój post miał się ukazać zaraz jakoś po Marusii-a dlaczego wyjawił się na światło dzienne tak późno nie wiem.Ja kosmita, w srod serow i wina piwa szukajacyComment
- 

Zawsze uważałem, że wszelki twardziel wymięka przy morsie.wartburg napisal/a
 Swoja droga to troszeczke reklamy:

Zapraszam do klubu "Kaloryfer" - www.kaloryfer.viapc.pl

Wartburg 

A tak w ogóle, to swoją posturą zadajesz kłam tezie, jakoby do przetrzymania zimna potrzebny był tłuszcz. Jako osobnik o nikczemnej konstrukcji czuję się mocno podbudowany (tylko bez urazy ). ).

Jak zimne piwo pije mors? Chyba jednak nie poniżej zera?Comment
- 

Uprzejmie przypominam nowym forumowiczkom i forumowiczom,
 że ładnie by byloz ich strony , gdyby nam zaprezentowali poniżej
 swoje piwne ryjki.

MYK  

StaryKocurPiwo pite z umiarem
 nie szkodzi w żadnych ilościach.Comment
- 

Comment
- 

- 

piję zdrowie wszystkich  
 stawiam, że druga od lewej to TY Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem! Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
 znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
 Comment
Related Topics

Collapse

- 

W środkowej części północnej Islandii - w osadzie liczącej ledwie stu kilku mieszkańców - powstał pierwszy w tym kraju (o surowym klimacie) mikrobrowar. W środkowej części północnej Islandii - w osadzie liczącej ledwie stu kilku mieszkańców - powstał pierwszy w tym kraju (o surowym klimacie) mikrobrowar.

Árskógssandur (zamiennie: Litli-Árskógssandur) to niewielka miejscowość na zachodnim wybrzeżu najdłuższego (około 60 km długości...- 
							Channel: Islandia
 2024-09-28, 23:39
- 

- 

Nie wiem, czy to jest kontynuacja Pubu Ale Dobre Piwo. Adres ten sam. Po tamtym śladu nie ma a między apteką a Biedronką w pawilonie PRL-owskim jest pub & bar NaWyki Piwne. Problem jest taki, że do środka nie weszłem gdyż w necie godziną otwarcia jest 16:00, na mapach google 17:00. A w... Nie wiem, czy to jest kontynuacja Pubu Ale Dobre Piwo. Adres ten sam. Po tamtym śladu nie ma a między apteką a Biedronką w pawilonie PRL-owskim jest pub & bar NaWyki Piwne. Problem jest taki, że do środka nie weszłem gdyż w necie godziną otwarcia jest 16:00, na mapach google 17:00. A w...- 
							Channel: Warszawa
 2025-03-03, 18:03
- 

- 

Odbywające się od 2013 roku Poznańskie Targi Piwne to wyjątkowe wydarzenie. Radosna celebracja jednego z najstarszych trunków na świecie przeplata się z profesjonalnym charakterem imprezy targowej. To doskonała okazja by poznać kulturę, historię, a także współczesny świat rzemieślniczego...Start2024-11-15Koniec2024-11-16AdresGłogowska 14, 60-734 Poznań, Międzynarodowe Targi Poznańskie Odbywające się od 2013 roku Poznańskie Targi Piwne to wyjątkowe wydarzenie. Radosna celebracja jednego z najstarszych trunków na świecie przeplata się z profesjonalnym charakterem imprezy targowej. To doskonała okazja by poznać kulturę, historię, a także współczesny świat rzemieślniczego...Start2024-11-15Koniec2024-11-16AdresGłogowska 14, 60-734 Poznań, Międzynarodowe Targi Poznańskie- 
							Channel: Festiwale piwne
 2024-09-22, 09:22
- 

- 

Zasady uczestnictwa na stronie PSPD Mazowieckiego OT Kolejne etapy bitew postaram się wprowadzać do kalendarza2025-01-26, 12:17 Zasady uczestnictwa na stronie PSPD Mazowieckiego OT Kolejne etapy bitew postaram się wprowadzać do kalendarza2025-01-26, 12:17
- 

Sprzedam lub wymienie na etykiety polskie lub podstawki etykiety piwne z lat 70,80 i 90tych....- 
							Channel: Giełda: kupię - sprzedam - zamienię
 2023-01-29, 11:11
- 

- Loading...
- Koniec listy.

Comment