Kazik Staszewski też coś wspominał o motylku (i o baranku)
Nasze piwne ryjki
Collapse
X
-
-
czyżbyś sugerował, że Maryhh to .....- u Mickiewicza występuje motylek razem z bieżącym barankiem
nieee, to chyba niemożliwe
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Comment
-
-
-
AD 1 - to ten sam cytat. Kazik śpiewa fragment z "Dziadów" właśnie
AD 2 - nic nie sugeruję, ale jeśli myślisz to samo co ja to...
PS - Będę w piątek wieczorem w Żywcu - czekam na propozycje...Comment
-
ponieważ to jest temat o piwnych ryjkach to nie wiem, chcesz żeby ktoś Ci w Żywcu przemodelował ryjka....?Będę w piątek wieczorem w Żywcu - czekam na propozycje...
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Comment
-
intrygująca jest ta krata za plecami. Chyba nie jest to... ?marcopolok napisał(a)
Jak wam się podoba mój nowy ryjek?
Nie było Ciebie tyle lat! Myślałem, że nie wrócisz już (Krystyna Prońko - koniec cytatu)Comment
-
Comment
-
-
a który to Twój??
z prawej czy z lewej??
Wspieraj swój Browar! I Ty możesz zostać PREMIEREM!
"do ciężkiej pracy jestem za lekki,
do lekkiej pracy jestem za ciężki"Comment
-
-
Jaja robisz? Przecież (przepraszam za dwuznaczność) po środku nic nie ma...
Comment
-
Related Topics
Collapse
-
W środkowej części północnej Islandii - w osadzie liczącej ledwie stu kilku mieszkańców - powstał pierwszy w tym kraju (o surowym klimacie) mikrobrowar.
Árskógssandur (zamiennie: Litli-Árskógssandur) to niewielka miejscowość na zachodnim wybrzeżu najdłuższego (około 60 km długości...-
Channel: Islandia
2024-09-28, 23:39 -
-
Nie wiem, czy to jest kontynuacja Pubu Ale Dobre Piwo. Adres ten sam. Po tamtym śladu nie ma a między apteką a Biedronką w pawilonie PRL-owskim jest pub & bar NaWyki Piwne. Problem jest taki, że do środka nie weszłem gdyż w necie godziną otwarcia jest 16:00, na mapach google 17:00. A w...-
Channel: Warszawa
2025-03-03, 18:03 -
-
Odbywające się od 2013 roku Poznańskie Targi Piwne to wyjątkowe wydarzenie. Radosna celebracja jednego z najstarszych trunków na świecie przeplata się z profesjonalnym charakterem imprezy targowej. To doskonała okazja by poznać kulturę, historię, a także współczesny świat rzemieślniczego...Start2024-11-15Koniec2024-11-16AdresGłogowska 14, 60-734 Poznań, Międzynarodowe Targi Poznańskie-
Channel: Festiwale piwne
2024-09-22, 09:22 -
-
Zasady uczestnictwa na stronie PSPD Mazowieckiego OT Kolejne etapy bitew postaram się wprowadzać do kalendarza2025-01-26, 12:17 -
Sprzedam lub wymienie na etykiety polskie lub podstawki etykiety piwne z lat 70,80 i 90tych....
-
Channel: Giełda: kupię - sprzedam - zamienię
2023-01-29, 11:11 -
- Loading...
- Koniec listy.
Comment