Niestety nie, przez kilka lat parałem się rzeźbą w drewnie, ale aż tak zdolny to nie jestem. Te piękne płaskorzeźby składają sią na wystrój wnętrza baru w hotelu "Hubert" w Gerlachovie na Słowacji.
Pudlarz napisał(a) Niestety nie, przez kilka lat parałem się rzeźbą w drewnie, ale aż tak zdolny to nie jestem. Te piękne płaskorzeźby składają sią na wystrój wnętrza baru w hotelu "Hubert" w Gerlachovie na Słowacji.
A ja myślę, że Pudlarz dałby radę coś takiego zrobić.
maleństwo napisał(a) Teraz już wiem. Ale myślę, że jak poznam osobiście większość forumowiczów to wtedy już nie będzie dla mnie żadnych tajemnic. hihihi!
jeśli będą miały miejsce coroczne giełdy styczniowa w Warszawie i lutowa w Krakowie będziesz miała takową okazję
W środkowej części północnej Islandii - w osadzie liczącej ledwie stu kilku mieszkańców - powstał pierwszy w tym kraju (o surowym klimacie) mikrobrowar.
Árskógssandur (zamiennie: Litli-Árskógssandur) to niewielka miejscowość na zachodnim wybrzeżu najdłuższego (około 60 km długości...
Nie wiem, czy to jest kontynuacja Pubu Ale Dobre Piwo. Adres ten sam. Po tamtym śladu nie ma a między apteką a Biedronką w pawilonie PRL-owskim jest pub & bar NaWyki Piwne. Problem jest taki, że do środka nie weszłem gdyż w necie godziną otwarcia jest 16:00, na mapach google 17:00. A w...
Odbywające się od 2013 roku Poznańskie Targi Piwne to wyjątkowe wydarzenie. Radosna celebracja jednego z najstarszych trunków na świecie przeplata się z profesjonalnym charakterem imprezy targowej. To doskonała okazja by poznać kulturę, historię, a także współczesny świat rzemieślniczego...
Comment