Ja jestem po prawej

Nasze piwne ryjki

Collapse

X
- 

Tylko proszę pamiętać że ma być BLACK!!!!Originally posted by Kudłaty

Wytypujemy losowo jakiegoś forumowicza    Comment
- 

Musowo,
 Ale coś mi się wydaje, że koleżanka przy okazji obcinania
 różnych organów amputowała sobie język,
 bo w ogóle jej na forum nie słychać.
 Albo tak sobie u niej nagrabiliśmy, że nie gada z nami.

SKPiwo pite z umiarem
 nie szkodzi w żadnych ilościach.Comment
- 

mimo, że jestem brunet na razie jeszcze się nie chowam. co prawda mało jeszcze może widziałem, ale konia z takimi wąsami jak moje jeszcze nie widziałem, to może baks się nie pomyli Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem! Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
 znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
 Comment
- 

Originally posted by Cyrkonia

Tylko proszę pamiętać że ma być BLACK!!!!  
 a Barbarossa się nie kwalifikuje bez brody... bez brody...Comment
- 

No co ty, widziałeś kiedy klacz z rudą brodą?

SKPiwo pite z umiarem
- 

to wszystko zależy od ilości wypitego piwaOriginally posted by StaryKocur
 No co ty, widziałeś kiedy klacz z rudą brodą?

SK bez brody... bez brody...Comment
- 

Raz po konsumpcji dużej ilości Radegasta ujrzałem przed sobą
 na ścieżce szarzującego małego byczka.
 Po bliższej analizie zjawisko okazało się PRAWDZIWE.
 To dziś zachodzę w głowę, jak ja wtedy z tego wyszedłem.

SKPiwo pite z umiarem
Related Topics

Collapse

- 

W środkowej części północnej Islandii - w osadzie liczącej ledwie stu kilku mieszkańców - powstał pierwszy w tym kraju (o surowym klimacie) mikrobrowar. W środkowej części północnej Islandii - w osadzie liczącej ledwie stu kilku mieszkańców - powstał pierwszy w tym kraju (o surowym klimacie) mikrobrowar.

Árskógssandur (zamiennie: Litli-Árskógssandur) to niewielka miejscowość na zachodnim wybrzeżu najdłuższego (około 60 km długości...- 
							Channel: Islandia
 2024-09-28, 23:39
- 

- 

Nie wiem, czy to jest kontynuacja Pubu Ale Dobre Piwo. Adres ten sam. Po tamtym śladu nie ma a między apteką a Biedronką w pawilonie PRL-owskim jest pub & bar NaWyki Piwne. Problem jest taki, że do środka nie weszłem gdyż w necie godziną otwarcia jest 16:00, na mapach google 17:00. A w... Nie wiem, czy to jest kontynuacja Pubu Ale Dobre Piwo. Adres ten sam. Po tamtym śladu nie ma a między apteką a Biedronką w pawilonie PRL-owskim jest pub & bar NaWyki Piwne. Problem jest taki, że do środka nie weszłem gdyż w necie godziną otwarcia jest 16:00, na mapach google 17:00. A w...- 
							Channel: Warszawa
 2025-03-03, 18:03
- 

- 

Odbywające się od 2013 roku Poznańskie Targi Piwne to wyjątkowe wydarzenie. Radosna celebracja jednego z najstarszych trunków na świecie przeplata się z profesjonalnym charakterem imprezy targowej. To doskonała okazja by poznać kulturę, historię, a także współczesny świat rzemieślniczego...Start2024-11-15Koniec2024-11-16AdresGłogowska 14, 60-734 Poznań, Międzynarodowe Targi Poznańskie Odbywające się od 2013 roku Poznańskie Targi Piwne to wyjątkowe wydarzenie. Radosna celebracja jednego z najstarszych trunków na świecie przeplata się z profesjonalnym charakterem imprezy targowej. To doskonała okazja by poznać kulturę, historię, a także współczesny świat rzemieślniczego...Start2024-11-15Koniec2024-11-16AdresGłogowska 14, 60-734 Poznań, Międzynarodowe Targi Poznańskie- 
							Channel: Festiwale piwne
 2024-09-22, 09:22
- 

- 

Zasady uczestnictwa na stronie PSPD Mazowieckiego OT Kolejne etapy bitew postaram się wprowadzać do kalendarza2025-01-26, 12:17 Zasady uczestnictwa na stronie PSPD Mazowieckiego OT Kolejne etapy bitew postaram się wprowadzać do kalendarza2025-01-26, 12:17
- 

Sprzedam lub wymienie na etykiety polskie lub podstawki etykiety piwne z lat 70,80 i 90tych....- 
							Channel: Giełda: kupię - sprzedam - zamienię
 2023-01-29, 11:11
- 

- Loading...
- Koniec listy.

A ten kon to nie wałach tylko klaczka
 A ten kon to nie wałach tylko klaczka 

Comment