Może teraz wlizie.

Nasze piwne ryjki

Collapse

X
- 

- 

Nie wlazło.
 Na razie nici z nowych ryjków.  

SKPiwo pite z umiarem
 nie szkodzi w żadnych ilościach.Comment
- 

Slavoy'u ! Może Tobie się uda? Czekamy Nie było Ciebie tyle lat! Myślałem, że nie wrócisz już (Krystyna Prońko - koniec cytatu) Nie było Ciebie tyle lat! Myślałem, że nie wrócisz już (Krystyna Prońko - koniec cytatu)Comment
- 

my jesteśmy ryjki dwa, ryjki dwa...

Załączam pozdrowienia oraz fotkę: od lewej to kol. Zbigniew Spunda (birofil znany z nr 1 Pivarii) oraz ja osobiście.
 Zdjęcie zrobione podczas V giełdy w Żywcu w roku 2000.
 Niewiele się jednak od tamtej pory zmieniłem.  
 Mam nadzieję, że i w tym roku (2002) wypadnę nie mniej korzystnie...
 Pozdrawiam i do zobaczenia w Żywcu!
   Comment
- 

- 

fotki niet...

Wiele rzeczy umiem i robiłem w swoim życiu - oakzuje się, że nie potrafię jednak dołączyć fotki do tekstu...
 NIE POTRAFIĘ...
 Help...Comment
- 

a co to za piwko piłeś że cię tak wybałuszyłoRadegast napisał(a)
 No i kto zgadnie co ja tam sobie w dzierże  

bez brody... bez brody...Comment
- 

patrząc na zdjęcie było to albo EB albo Żywiec albo Gronie z PoznaniaTo jest stosowna powaga do stosownego piwka Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem! Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
 znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
 Comment
- 

obrzydzenia nie, ale mnie to przypomina chwilę przed puszczeniem pawia no może dwie chwile

Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem! no może dwie chwile

Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
 znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
 Comment
Related Topics

Collapse

- 

W środkowej części północnej Islandii - w osadzie liczącej ledwie stu kilku mieszkańców - powstał pierwszy w tym kraju (o surowym klimacie) mikrobrowar. W środkowej części północnej Islandii - w osadzie liczącej ledwie stu kilku mieszkańców - powstał pierwszy w tym kraju (o surowym klimacie) mikrobrowar.

Árskógssandur (zamiennie: Litli-Árskógssandur) to niewielka miejscowość na zachodnim wybrzeżu najdłuższego (około 60 km długości...- 
							Channel: Islandia
 2024-09-28, 23:39
- 

- 

Nie wiem, czy to jest kontynuacja Pubu Ale Dobre Piwo. Adres ten sam. Po tamtym śladu nie ma a między apteką a Biedronką w pawilonie PRL-owskim jest pub & bar NaWyki Piwne. Problem jest taki, że do środka nie weszłem gdyż w necie godziną otwarcia jest 16:00, na mapach google 17:00. A w... Nie wiem, czy to jest kontynuacja Pubu Ale Dobre Piwo. Adres ten sam. Po tamtym śladu nie ma a między apteką a Biedronką w pawilonie PRL-owskim jest pub & bar NaWyki Piwne. Problem jest taki, że do środka nie weszłem gdyż w necie godziną otwarcia jest 16:00, na mapach google 17:00. A w...- 
							Channel: Warszawa
 2025-03-03, 18:03
- 

- 

Odbywające się od 2013 roku Poznańskie Targi Piwne to wyjątkowe wydarzenie. Radosna celebracja jednego z najstarszych trunków na świecie przeplata się z profesjonalnym charakterem imprezy targowej. To doskonała okazja by poznać kulturę, historię, a także współczesny świat rzemieślniczego...Start2024-11-15Koniec2024-11-16AdresGłogowska 14, 60-734 Poznań, Międzynarodowe Targi Poznańskie Odbywające się od 2013 roku Poznańskie Targi Piwne to wyjątkowe wydarzenie. Radosna celebracja jednego z najstarszych trunków na świecie przeplata się z profesjonalnym charakterem imprezy targowej. To doskonała okazja by poznać kulturę, historię, a także współczesny świat rzemieślniczego...Start2024-11-15Koniec2024-11-16AdresGłogowska 14, 60-734 Poznań, Międzynarodowe Targi Poznańskie- 
							Channel: Festiwale piwne
 2024-09-22, 09:22
- 

- 

Zasady uczestnictwa na stronie PSPD Mazowieckiego OT Kolejne etapy bitew postaram się wprowadzać do kalendarza2025-01-26, 12:17 Zasady uczestnictwa na stronie PSPD Mazowieckiego OT Kolejne etapy bitew postaram się wprowadzać do kalendarza2025-01-26, 12:17
- 

Sprzedam lub wymienie na etykiety polskie lub podstawki etykiety piwne z lat 70,80 i 90tych....- 
							Channel: Giełda: kupię - sprzedam - zamienię
 2023-01-29, 11:11
- 

- Loading...
- Koniec listy.

Jednak jakbym nie wiedział, kto zacz, to bym chyba nie zgadł. Chociaż pewnie i tak bym zgadywał.
 Jednak jakbym nie wiedział, kto zacz, to bym chyba nie zgadł. Chociaż pewnie i tak bym zgadywał. 
Comment