W tym akurat statystowaliśmy. Grając wyglądamy o wiele inteligentniej, Grechuta się chowa. Widział ktoś ostatnio Grechutę? No właśnie.
Nasze piwne ryjki
Collapse
X
-
Ale fotografa lekko "przechyliło"... a może aparat stał na krzince piwa?? Jak było na prawdę??
Nie było Ciebie tyle lat! Myślałem, że nie wrócisz już (Krystyna Prońko - koniec cytatu)Comment
-
-
Ja tam na przykład bym nie mógł tylko siedzieć na tym piwie...grzechu84 napisał(a)
...a może było zrobione po browarze?
P.S. też chciałbym siedzieć na takiej ilości piwska
"Mam powody
Powstrzymywać się od wody.
Od wody mnie w brzuchu kole:
Pijam tylko alkohole."
Jan LemańskiComment
-
-
Comment
-
Comment
Related Topics
Collapse
-
W środkowej części północnej Islandii - w osadzie liczącej ledwie stu kilku mieszkańców - powstał pierwszy w tym kraju (o surowym klimacie) mikrobrowar.
Árskógssandur (zamiennie: Litli-Árskógssandur) to niewielka miejscowość na zachodnim wybrzeżu najdłuższego (około 60 km długości...-
Channel: Islandia
2024-09-28, 23:39 -
-
Nie wiem, czy to jest kontynuacja Pubu Ale Dobre Piwo. Adres ten sam. Po tamtym śladu nie ma a między apteką a Biedronką w pawilonie PRL-owskim jest pub & bar NaWyki Piwne. Problem jest taki, że do środka nie weszłem gdyż w necie godziną otwarcia jest 16:00, na mapach google 17:00. A w...-
Channel: Warszawa
2025-03-03, 18:03 -
-
Odbywające się od 2013 roku Poznańskie Targi Piwne to wyjątkowe wydarzenie. Radosna celebracja jednego z najstarszych trunków na świecie przeplata się z profesjonalnym charakterem imprezy targowej. To doskonała okazja by poznać kulturę, historię, a także współczesny świat rzemieślniczego...Start2024-11-15Koniec2024-11-16AdresGłogowska 14, 60-734 Poznań, Międzynarodowe Targi Poznańskie-
Channel: Festiwale piwne
2024-09-22, 09:22 -
-
Zasady uczestnictwa na stronie PSPD Mazowieckiego OT Kolejne etapy bitew postaram się wprowadzać do kalendarza2025-01-26, 12:17 -
Sprzedam lub wymienie na etykiety polskie lub podstawki etykiety piwne z lat 70,80 i 90tych....
-
Channel: Giełda: kupię - sprzedam - zamienię
2023-01-29, 11:11 -
- Loading...
- Koniec listy.
A tak na serio, to czasem robimy takie koślawe zdjęcia
Comment