Przepraszam was wszystkich..

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • ouzo
    D(r)u(c)h nieuchwytny
    • 2002.10
    • 24

Przepraszam was wszystkich..

Tak jak widac w temacie chcialbym was przeprosic.Pewnie zastanawiacie sie za co..Otoz wiele kolekcjonerow pisalo do mnie na e-mail czy tez na gadu-gadu.Jednakze ja,odpisywalem mowiac ze nie mam czasu,ze kiedy indziej dokonamy wymiany.A prawda byla w rzeczywistosci zupelnie inna.
    Otoz kapsle zaczely mnie nudzic,mialem ich dosyc,nie chcialo mi sie ich liczyc,ukladac itp [ teraz mysliscie sobie ze co to za tego ouza za kolekcjoner,pewnie jakis gowniarz] Ale po pewnym czasie zaczelo mi brakowac tego wszystkiego.Tego kontaktu z ludzmi z roznych zakatkow Polski czy tez innych krajow Europy czy Swiata.Zaczelo brakowac tych popoludni w ktorych liczylem,pielegnowalem moje metalowe cudenka.Zrozumialem ze kapsle to nieodlaczna czesc mojego zycia...

Na zakonczenie.Naprawde was przepraszam.Od teraz mozecie do mnie korespondowac i obiecuje wam ze bede odpisywal i staral sie pomoc.

p.s Sory za to ze nie uzywam polskich liter.Cos nie tak z klawiatura

Related Topics

Collapse

• dadek
    Vojkovice 252, Pivovar Koníček
    dadek
    Koníček to już mało powiedziane bo wyrosło już z niego spore konisko. 2.06.2006 roku sládek Mojmír Velký uwarzył swoją pierwszą warkę Ryzáka 11° o objętości 250 l w browarku odległym o 1,5 km od centrum Vojkovic. Tak zaczęła się historia, po pięciu tygodniach piwo można było...
    2023-11-22, 05:14
  • Wawo
    Kolekcja puszek. Polskie i zagraniczne, tylko piwne.
    Wawo
    Witam, zbieram puszki od kilkudziesięciu lat. Tylko piwne. Posiadam w swojej kolekcji ponad 4000 różnych puszek (nie zbieram puszek gdzie różnica jest np w nazwie browaru itd). Puszki Polskie i zagraniczne. Skatalogowanych mam 4098 puszek ale koło 200 sztuk jeszcze czeka na wrzucenie do katalogu...
    2020-10-29, 16:20
  • abelincoln
    Sao Paulo, Av. Iraí, 807, Hop & Malt Moema
    abelincoln
    Przypadkiem(bez tragarzy) byłem w okolicy i zauważyłem ciekawe miejsce z ubera. A że tam gdzie miałem obowiązki było w odległości 500 m, to stwierdziłem że poczekam na ubera powrotnego w tym przybytku. Po pierwsze, całkiem fajny wybór piw lanych. Po drugie, barmanka mówi coś po angielsku....
    2025-11-24, 20:14
  • Sisco21
    Na zdrowie!
    Sisco21
    Na zdrowie, Panie i Panowie!
    Chciałbym się ja grzecznie przywitać i przedstawić.
    Wojtek z Wolfsburga.
    Zaczynam zabawę z warzeniem. Wczoraj wymieszałem wodę z Brewkitem ( bo niesmiem tego nazwać inaczej) Dzis Zaczęło bulgać- zobaczymy co z tego wyjdzie.
    Mam nadzieje...
    2025-10-27, 20:09
  • Ahumba
    Jelonki, Wyki 11a, NaWyki Piwne
    Ahumba
    Nie wiem, czy to jest kontynuacja Pubu Ale Dobre Piwo. Adres ten sam. Po tamtym śladu nie ma a między apteką a Biedronką w pawilonie PRL-owskim jest pub & bar NaWyki Piwne. Problem jest taki, że do środka nie weszłem gdyż w necie godziną otwarcia jest 16:00, na mapach google 17:00. A w...
    2025-03-03, 18:03
  • Loading...
  • Koniec listy.
Przetwarzanie...