Wspieraj BroBiz! BrowarBiz utrzymuje się z dobrowolnych datków PremiumUżytkowników.
Do absolutne podstawowego działania serwisu niezbędnych jest 100 wspierających osób.
Żeby go móc rozwijać - potrzeba 300+ wspierających.
Dodaj swoją cegiełkę teraz!
Nieustające wsparcie daje nam sklep piwowarski Centrum Piwowarstwa pokrywając resztę brakujących talarów - zapraszamy na zakupy!

Milionerzy

Collapse
X

Treść dla wspierających

Treść dostępna jest dla osób, które wspierają działanie Browar.Bizu.

To nic nowego. Za wszystko, co tu widzisz (i za to, czego jeszcze nie widzisz), ktoś płaci — pracą, wiedzą albo pieniędzmi.

Browar.Biz to miejsce bez reklam, sponsorów i ukrytych interesów. Istnieje wyłącznie dzięki ludziom, którzy uznali, że warto.

Aktualny poziom wsparcia: 20%

To cel finansowy umożliwiający podstawowe działanie serwisu.

Możesz wesprzeć Browar.Biz na dwa sposoby:

• 💛 Wsparcie finansowe
    Jeśli możesz i chcesz — pomóż utrzymać serwis.
    Zaloguj się i wspieraj
  • ✍️ Wkład merytoryczny
    Napisz coś piwnego. Załóż temat lub dołącz do dyskusji.
Zaloguj się i napisz coś na ten temat Utwórz nowy wpis (w wybranym dziale)

Related Topics

Collapse

• kaczka116
    Artezan (Błonie), Czarna Wołga z pieczonymi bananami, czek
    kaczka116
    Piwo gotowe do oceny
    2019-09-24, 12:41
  • reli
    Browar Trzebnicki - piwniczny | czek dys ...
    reli
    Witam, no to produkcja piwka ruszyła, na początek - standart brewkit ! John Bull --- Mild.
    Warke rozpoczełem okoła godziny 11.30 w niedziele 13.05.2007 ! Zrobiłem jak instrukcja każe, na koniec zadałem drożdżami. Po 24 godzinach zrobiłem fotke i wyglada to tak. Praca już się zaczeła,...
    2007-05-14, 14:11
  • ierzy
    Rekord świata?
    ierzy
    Normalnie wymiękłem.
    Równo rok temu w poprzednie wakacje (2004) zaglądnąłem do sklepiku przy ulicy Równoległej w Częstochowie w poszukiwaniu ciekawych piwek....
    Był tam między innymi n-full z Namysłowa , który chciałem zakupić. Jednak te butelki były po terminie jakieś...
    2005-07-24, 20:55
  • breslauer
    ZAIKS - płacić czy nie płacić?
    breslauer
    Tak mnie naszło na napisanie po usłyszeniu informacji w mediach. Wrocławski Sąd Apelacyjny wydał wyrok, w którym orzeczono, iż sklep wielkopowierzchniowy musi zapłacić ZAIKS-owi tantiemy za to, że w sklepie odtwarzana była muzyka.
    Mnie najbardziej poruszyła wypowiedź pani kierownik...
    2003-11-14, 16:29
  • Seta
    Kultury starterowe?
    Seta
    Ostatnio tak sobie czytam różne materiały coby nie zawracać Wam głowy durnymi pytaniami. Ale tym razem wymiękłem:

Co to u licha jest "kultura starterowa"?
    Zaznaczam, że tekst dotyczy zacierania w warunkach przemysłowych....
    2007-10-30, 14:56
  • Loading...
  • Koniec listy.
Przetwarzanie...