Idiotyzmy zasłyszane w pracy i nie tylko

Collapse

X
- 

- 

Racja. W ogóle nie powinny pojawiać się takie pomyłki. Więc bez względu na okoliczności, Twilight_Alehouse dobrze sklasyfikował jego wypowiedź jako idiotyzm.Pijast Piwodziej :DComment
- 

Dostałem dziś mail reklamowy:

Istotą utility computing jest model, polegający na skalowalnej usłudze dzierżawy zasobów na gwarantowanym poziomie, przy użyciu zestandaryzowanych procesów i technologii, często w parze z wirtualizacją zasobów.Comment
- 

a jak to będzie po ludzku a jak to będzie po ludzku  Comment
- 

Jasne jak drut! Chodzi o to, zeby te Zasoby wirtualnie połaczone w pary standardowo upchnąć kolanem gwarantując obniżenie kosztów dzierżawy dzięki mniejszej zajmowanej powierzchni magazynowej... Pijme pivo dokud žijem, po smrti se nenapijem! Pijme pivo dokud žijem, po smrti se nenapijem!

бухло победит зло!Comment
- 

Ani trochę mi nie żal dzielnych niemieckich żołnierzy, dekujących się w Afganistanie, ale niedawno trafiłem na ciekawostkę: otóż zamontowano im na terenie bazy... ...fotoradar! Ordnung muss sein!!!
 Dla niedowiarków link: http://www.autobild.de/artikel/blitz...an_983027.htmlComment
- 

Zupełnie inny wątek. Życiowy bardzo. Zamieszczam w idiotyzmach, no bo gdzież indziej?
 Mam koleżankę, którą zdradził mąż - nie, że się zakochał i chciał być z kimś innym -ale tak jednorazowo (bo ja wiem, jak to "mężczyźni" sobie tłumaczą?), ona wyrzuciła go z domu. I ten delikwent oświadcza, wspinając się naszym zdaniem na wyżyny idiotyzmu, że mimo to, ( to wyrzucenie) on jej wybaczy i on do niej wróci. No, skołowało mnie to  . To tak można? Normalnie szczyty bezczelnego wręcz idiotyzmu. . To tak można? Normalnie szczyty bezczelnego wręcz idiotyzmu.Comment
Related Topics

Collapse

- 

Witam,
 jestem w trakcie pisania pracy licencjackiej na temat branży piwowarskiej. Chciałabym prosić Was, miłośników piwa, o wypełnienie krótkiej ankiety o zaspokajanych przez piwo potrzebach i jego substytutach. Będę bardzo wdzięczna za każdą odpowiedź.
 https://docs.google.com/forms/...- 
							Channel: Słup ogłoszeniowy

- 

- 

Witam szanowni Koledzy, chciałbym zapytać o informacje o ofertach pracy związanych z taką naszą pasją jak piwowarstwo, robienie kwasów chlebowych i tp. Jestem z Mińska, dlatego przeprowadzka do innych miast dla mnie nie jest problemem. Jestem polakiem i z tego powodu nie mam potrzeby uzyskiwania...- 
							Channel: Słup ogłoszeniowy
 2018-02-01, 08:31
- 

- 

W 54. numerze Piwowara redakcja zanurza się w świat piw wędzonych. Czytelnik znajdzie tu zarówno fascynującą historię stylu, jak i praktyczne wskazówki dotyczące warzenia najlepszych koźlaków wędzonych w Polsce czy wyjaśnienia naukowe o związkach dymnych w piwie. Uzupełnieniem są kultowe...2025-09-25, 23:46 W 54. numerze Piwowara redakcja zanurza się w świat piw wędzonych. Czytelnik znajdzie tu zarówno fascynującą historię stylu, jak i praktyczne wskazówki dotyczące warzenia najlepszych koźlaków wędzonych w Polsce czy wyjaśnienia naukowe o związkach dymnych w piwie. Uzupełnieniem są kultowe...2025-09-25, 23:46
- 

Pozlovice to miasteczko położone niedaleko uzdrowiska Luhačovice, tak dosłownie pięć kilometrów od. Mieścinę otacza zalesiony krajobraz zdominowany przez szczyt Pogórza Vizovickiego - Komonec. Szczyt ten jest częstym celem podróży turystów, rowerzystów i przebywających w okolicy kuracjuszy.... Pozlovice to miasteczko położone niedaleko uzdrowiska Luhačovice, tak dosłownie pięć kilometrów od. Mieścinę otacza zalesiony krajobraz zdominowany przez szczyt Pogórza Vizovickiego - Komonec. Szczyt ten jest częstym celem podróży turystów, rowerzystów i przebywających w okolicy kuracjuszy....- 
							Channel: Czechy

- 

- 

Zawsze mam problem z nazwą i mimo, że często jeżdżę z trafieniem tam Zawsze mam problem z nazwą i mimo, że często jeżdżę z trafieniem tam Ale jak już wjedziesz w ul. Sportową, a ma ona różne odcinki to już wiesz, że jesteś na miejscu. Ale jak już wjedziesz w ul. Sportową, a ma ona różne odcinki to już wiesz, że jesteś na miejscu.

Przy samym browarze jest sklepik. Ja browar zwiedzałem przed zlotem w Bałtowie, ale warto tam zajrzeć...- 
							Channel: Mazowieckie
 2025-09-16, 15:34
- 

- Loading...
- Koniec listy.

Comment