Czy wśród piwoszy-forumowiczów znajdują się miłośnicy średniowiecznych warowni?? W końcu prawie każdy zamek miał własny browar 
Ja osobiście jestem dosć mocno zakręcony na tym punkcie(www.zamkipolski.com.pl).
Zapraszam więc do wymiany pogladów, wrażeń i wiadomości a może znajdzie sie ktoś cheętny do pomocy w redakcji powyższego serwisu.

Ja osobiście jestem dosć mocno zakręcony na tym punkcie(www.zamkipolski.com.pl).
Zapraszam więc do wymiany pogladów, wrażeń i wiadomości a może znajdzie sie ktoś cheętny do pomocy w redakcji powyższego serwisu.

) na turystykę, ale zamki uwielbiam i jak tylko mogę, zwiedzam każdy w okolicy. Najchętniej sam zamieszkałbym w zamku, albo chociaż przerobiłbym mieszkanie na jakąś atrapę lochu, ale to nie spotyka się ze zrozumieniem
 ) na turystykę, ale zamki uwielbiam i jak tylko mogę, zwiedzam każdy w okolicy. Najchętniej sam zamieszkałbym w zamku, albo chociaż przerobiłbym mieszkanie na jakąś atrapę lochu, ale to nie spotyka się ze zrozumieniem Może na wiosnę zorganizowalibyśmy jakąś wyprawę piwno zamkową?
  Może na wiosnę zorganizowalibyśmy jakąś wyprawę piwno zamkową? 

Comment