Same koty na forumie żadnych piesków - nie rozumie,
ni papużki ani rybek same koty - nie rozumie
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Audi
Przejrzyj poprzednie strony, są psy, rybki i nawet żółw jest
A proszę bardzo. Zamieszczam niekota, czyli drugiego żółwia na forum.
Ta sympatyczna gadzinka (od gada, żeby nie było) jest żółwiem stepowym i należy do mojej siostry. Nosi wdzięczne imię Perfuzja (po wielu mniej lub bardziej niestałych imionach wylosowało jej się z encyklopedii i już tak zostało ):
Attached Files
Ostatnia zmiana dokonana przez Twilight_Alehouse; 2005-06-07, 21:08.
Powód: Bo zrobiłem literówkie :)
Przeglądnąłem cały zwierzyniec no i koty górą, ciekawe czy koty teżlubia piwo bo niektóre pieski pasjami. Mój woli jak pan jest po piwie wtedy są czułości i głaskanko
Przeglądnąłem cały zwierzyniec no i koty górą, ciekawe czy koty teżlubia piwo bo niektóre pieski pasjami. Mój woli jak pan jest po piwie wtedy są czułości i głaskanko
Mój stroni od piwa. Ale biedactwo jest ze schroniska i wydaje mi się, że za młodu miał jakieś traumatyczne przeżycia z alkoholikami.
Na razie go nie zamieszczam, bo dopiero co wrzuciłem żółwia. Pies za parę dni, żebym miał pretekst by zajrzeć do tego tematu
Teraz Browaru Wolfsberg pilnują dwa amstaffy - Matka- Brandy oraz jej córka Tequila
Tajemnica browaru oraz zapasy doskonale strzeżone
Na zdjęciu młoda "Teqla" (robione dość dawno, jakieś 6 miesiecy temu, więc proszę nie sugerować się rozmiarami amstaffa-obecnie robi większe wrażenie)
Witam! Trochę zacząłem od nie tej strony i nie ogarniam kilku spraw na które nie potrafię znaleźć odpowiedzi poprzez wyszukiwarkę. Mam za sobą można tak powiedzieć drugie piwo w tym roku jak i w swoim życiu. Pierwsze to było po prostu nastawienie Brewkitu (Stout) na fermentację w okolicach...
Posiadam butelkę - ale od czego? Nie mogę jej zidentyfikować, może ktoś z forumowiczów spotkał się z takim logo. Pojemność butelki to 0,33. Przy logo napis "Znak ochronny".
Otwarty w 2016 r. w stolicy Laponii, Rovaniemi browar Lanin Panimo jest chyba najdalej na północ wysuniętym browarem w Finlandii.
Browar z wyszynkiem znajduje się daleko (4 km) od centrum miasteczka. Nieco bliżej (2,3 km) jest do dworca kolejowego.
Na miejscu wszystko razem w jednej...
Chociaż Fanaberia znajduje się przy tej samej ulicy co Browar Przełom to dzieli ich ok 1,5 km. Jest blisko wejścia do Parku Narodowego oraz cerkwi. Sala dość sporo z ogródkiem od strony ulicy, w którym od słońca chronią parasole Browaru Markowego. Zresztą na 6 kranach jest tylko Markowe....
Comment