Maine Coon :-) We wtorek skończył 6 tygodni i wazy już ponad kilogram :-)
Małażonka, jedziesz za tydzień ze mną oglądać tego kota? bo tak na prawdę to go jeszcze nie widziałam :-)
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Cyrkonia
Maine Coon :-) We wtorek skończył 6 tygodni i wazy już ponad kilogram :-)
Małażonka, jedziesz za tydzień ze mną oglądać tego kota? bo tak na prawdę to go jeszcze nie widziałam :-)
Przed chwilką przeczytałam PW. Straszecznie bym chciała, ale za tydzień siedzę nad morzem... Nie ma jednak tego złego - jeszcze sześć tygodni przy mamie - myślę, że nie wytrzymasz. Wtedy jedziemy razem z Tobą!
1,5h temu dotarło do mnie moje duże białe kudłate i kochane cudo :-)
Na razie odbywa się wzajemne fukanie (Az-zahra - dotychczasowa lokatorka i A'Brego - nowy lokator). Mam nadzieje że to krótko potrwa.
jaaaasne.........
jeśli tylko do tego czasu Az-zahra mnie nie pożre ze złości za tego białego kociaka...
P.S. Kociak kończy dziś 3 miesiące i jest prawie taki jak Aza...........
Witam! Trochę zacząłem od nie tej strony i nie ogarniam kilku spraw na które nie potrafię znaleźć odpowiedzi poprzez wyszukiwarkę. Mam za sobą można tak powiedzieć drugie piwo w tym roku jak i w swoim życiu. Pierwsze to było po prostu nastawienie Brewkitu (Stout) na fermentację w okolicach...
Posiadam butelkę - ale od czego? Nie mogę jej zidentyfikować, może ktoś z forumowiczów spotkał się z takim logo. Pojemność butelki to 0,33. Przy logo napis "Znak ochronny".
Otwarty w 2016 r. w stolicy Laponii, Rovaniemi browar Lanin Panimo jest chyba najdalej na północ wysuniętym browarem w Finlandii.
Browar z wyszynkiem znajduje się daleko (4 km) od centrum miasteczka. Nieco bliżej (2,3 km) jest do dworca kolejowego.
Na miejscu wszystko razem w jednej...
Chociaż Fanaberia znajduje się przy tej samej ulicy co Browar Przełom to dzieli ich ok 1,5 km. Jest blisko wejścia do Parku Narodowego oraz cerkwi. Sala dość sporo z ogródkiem od strony ulicy, w którym od słońca chronią parasole Browaru Markowego. Zresztą na 6 kranach jest tylko Markowe....
Comment