Niektóre zwierzaki sa mądrzejsze i potrafią wychodzić na spacery.
Moje draństwo wyłazi na smyczy na podwórko, ale ma stałą trasę - 8 drzew = włażenie i złażenie. Ale te spacerki i tak nie pomogą pozbyć się ostrych pazurków. A spotkanie "moja stopa kontra pazur" w nocy, gdy draństwu wpadnie do głowy łapanie moich nóg, jest naprawde niezbyt przyjemne.
Mam pewne zwierzątko.To kotka,Maja.Najbardziej wredny i agresywny kot na świecie Czy wpływa na moje życie?Tak.Kiedy niosę wypełniony po brzegi kufel piwa,muszę rozglądać się to tu to tam.Majka,zdając sobie sprawę z mojej ciężkiej sytuacji i braku możliwości obrony podczas transportu świeżo nalanego piwa - właśnie wtedy przypuszcza atak na moje nogi.Nie raz i nie dwa traciłem piwo
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Małażonka
Znaczy się, łowna jest
Nie inaczej Małażonko,nie inaczej.Jednak jest łowna w dość specyficzny sposób.Ona się myszką na działce wcale nie zainteresuje.Przy niej te gryzonie mają dobre życie,przebiegają obok,a ona nawet ogonem nie machnie.Ona poluje tylko na grubszego zwierza - czytaj ludzi
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika mikołajj
Artur ani troche nie przesadza. Ona atakuje wszystko co sie rusza
hmm.... może da się ją wypożyczyć?
moja ciotka ma kotkę Matyldę, wredną strasznie, też rzucającą się na wszystko i wszystkich. Chciałabym żeby to wredoctwo dostało w końcu od innego kota
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Cyrkonia
hmm.... może da się ją wypożyczyć?
moja ciotka ma kotkę Matyldę, wredną strasznie, też rzucającą się na wszystko i wszystkich. Chciałabym żeby to wredoctwo dostało w końcu od innego kota
Rozumiem Cyrkonio, że chcesz aby Maja zaatakowała to wredoctwo - czyli ciotkę - bo ArturŁ wyraźnie napisał, że Maja rzuca się na grubego zwierza - ludzi
bigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, Ojczyzna
Witam! Trochę zacząłem od nie tej strony i nie ogarniam kilku spraw na które nie potrafię znaleźć odpowiedzi poprzez wyszukiwarkę. Mam za sobą można tak powiedzieć drugie piwo w tym roku jak i w swoim życiu. Pierwsze to było po prostu nastawienie Brewkitu (Stout) na fermentację w okolicach...
Posiadam butelkę - ale od czego? Nie mogę jej zidentyfikować, może ktoś z forumowiczów spotkał się z takim logo. Pojemność butelki to 0,33. Przy logo napis "Znak ochronny".
Otwarty w 2016 r. w stolicy Laponii, Rovaniemi browar Lanin Panimo jest chyba najdalej na północ wysuniętym browarem w Finlandii.
Browar z wyszynkiem znajduje się daleko (4 km) od centrum miasteczka. Nieco bliżej (2,3 km) jest do dworca kolejowego.
Na miejscu wszystko razem w jednej...
Chociaż Fanaberia znajduje się przy tej samej ulicy co Browar Przełom to dzieli ich ok 1,5 km. Jest blisko wejścia do Parku Narodowego oraz cerkwi. Sala dość sporo z ogródkiem od strony ulicy, w którym od słońca chronią parasole Browaru Markowego. Zresztą na 6 kranach jest tylko Markowe....
Comment