Audi, popatrz na poprzednią stronę - ta czarna plamka pośrodku kota, to łepek małego (jego mamuśka to "zwykły" kot dachowy normalnych rozmiarów). Takie tycie są niektóre dzieci w kilka dni po narodzinach.
Czesio śpiewa w środku, w Czesiu...
Tłumaczę, przewodzę i wiecznie zabieram się za uporządkowanie kolekcji wafli i szkła.
Uwierz, że nie zauważyłem tej plamki na poprzednim zdjęciu mogłaś, choć coś napisać, że są tam dwa kotki zresztą ja na kotach się nie znam
Bo to było zdjęcie dla spostrzegawczych Po to umieściłam zdjęcie, aby 1. się pochwalić, 2. coby niezorientowanie zobaczyli, jak małe kocię wygląda - znajomy nie mógł uwierzyć i z szoku całą noc nie spał i swoją rodzinę komentarzami zamęczał na temat maleńkości kociaka
Czesio śpiewa w środku, w Czesiu...
Tłumaczę, przewodzę i wiecznie zabieram się za uporządkowanie kolekcji wafli i szkła.
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika cyborg_marcel
Audi, popatrz na poprzednią stronę - ta czarna plamka pośrodku kota, to łepek małego (jego mamuśka to "zwykły" kot dachowy normalnych rozmiarów)
"Szczury" mojej ukochanej kotki CocaColi też takie były. Małe, kochane i wogle. Tylko później trochę urosły i razem z mamuśką (razem 4 koty) szalały po mieszkaniu. Do tej pory jestem winna mojej matce firanki, bo kociaki uwielbiały się po nich wspinać i wisieć pod sufitem i przy okazji jakoś tak trochę pozaciągały te firanki
A ja wiem jak wyglądają bo kiedyś odbierałem poród SIEDMIORGA szczurków Kity. Rosły tak szybko że jak raz wyjechałem na 3 dni to po powrocie zauważyłem że już nie są szczurami tylko kotami. Wszystkie 7 znalazły nowe domy.
P.S. Na Cyborgowej fotce też najpierw nie zauważyłem szczurka pod kotką
Ostatnia zmiana dokonana przez lzkamil; 2005-09-29, 01:29.
Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
Witam! Trochę zacząłem od nie tej strony i nie ogarniam kilku spraw na które nie potrafię znaleźć odpowiedzi poprzez wyszukiwarkę. Mam za sobą można tak powiedzieć drugie piwo w tym roku jak i w swoim życiu. Pierwsze to było po prostu nastawienie Brewkitu (Stout) na fermentację w okolicach...
Posiadam butelkę - ale od czego? Nie mogę jej zidentyfikować, może ktoś z forumowiczów spotkał się z takim logo. Pojemność butelki to 0,33. Przy logo napis "Znak ochronny".
Otwarty w 2016 r. w stolicy Laponii, Rovaniemi browar Lanin Panimo jest chyba najdalej na północ wysuniętym browarem w Finlandii.
Browar z wyszynkiem znajduje się daleko (4 km) od centrum miasteczka. Nieco bliżej (2,3 km) jest do dworca kolejowego.
Na miejscu wszystko razem w jednej...
Chociaż Fanaberia znajduje się przy tej samej ulicy co Browar Przełom to dzieli ich ok 1,5 km. Jest blisko wejścia do Parku Narodowego oraz cerkwi. Sala dość sporo z ogródkiem od strony ulicy, w którym od słońca chronią parasole Browaru Markowego. Zresztą na 6 kranach jest tylko Markowe....
Comment