Zapisuję się do fan-klubu 406  Od dwóch lat jeżdżę 406 kombi 2.0 benzyna (gaz) i kocham to auto. Jest fantastyczny, bezawaryjny i pięknie się prezentuje i co bardzo ważne dla mnie - jest bardzo pojemny (zwłaszcza jak się pakujemy na wakacje). Lepszego auta do tej pory nie miałam
 Od dwóch lat jeżdżę 406 kombi 2.0 benzyna (gaz) i kocham to auto. Jest fantastyczny, bezawaryjny i pięknie się prezentuje i co bardzo ważne dla mnie - jest bardzo pojemny (zwłaszcza jak się pakujemy na wakacje). Lepszego auta do tej pory nie miałam  

Od dwóch lat jeżdżę 406 kombi 2.0 benzyna (gaz) i kocham to auto. Jest fantastyczny, bezawaryjny i pięknie się prezentuje i co bardzo ważne dla mnie - jest bardzo pojemny (zwłaszcza jak się pakujemy na wakacje). Lepszego auta do tej pory nie miałam

.
.  

A nawet bardzo dobrze utrzymane auta w bardzo przystepnych cenach.
 A nawet bardzo dobrze utrzymane auta w bardzo przystepnych cenach.

Comment