Czeski jest jakoś tak bardziej zrozumiały  

A jak to jest na winylu, to w promocji moglbym dostac jeszcze sprzet do odsluchania?
 A jak to jest na winylu, to w promocji moglbym dostac jeszcze sprzet do odsluchania?  

Na Allegro często jest taniej.
 Na Allegro często jest taniej. ) Zapomniałem tylko, że w obecnych wzmacniaczach nie montuje się już wejścia "PHONO" i trzeba było jeszcze dokupować preamp...
) Zapomniałem tylko, że w obecnych wzmacniaczach nie montuje się już wejścia "PHONO" i trzeba było jeszcze dokupować preamp... . Trochę udało mi się odzyskać, trochę wyszabrowałem po rodzinie, parę kupiliśmy i teraz winyle częściej są w użyciu niż cedeki
. Trochę udało mi się odzyskać, trochę wyszabrowałem po rodzinie, parę kupiliśmy i teraz winyle częściej są w użyciu niż cedeki 
 I trzeba ten przyzwyczajony do pilotów tyłek ruszać co te dwadziesciaparę minut.
 I trzeba ten przyzwyczajony do pilotów tyłek ruszać co te dwadziesciaparę minut.

Na Allegro często jest taniej.
 Na Allegro często jest taniej. I trzeba ten przyzwyczajony do pilotów tyłek ruszać co te dwadziesciaparę minut.

Comment