To Krzysiu się ponoć czepia
I za to go lubię.
Czasem ma tak zwany zdrowy rozsądek...
Cholera zawsze ma, tylko nie zawsze jego światopogląd jest przeze mnie akceptowalny...
Ale Ty się też konkretnie czepiasz...
Ale sobię włażę...
W końcu taoista....
Radzia ,a tak o piwku to nie założysz tematu,albo nie pogadamy o nim ... (piwku nie temacie )?To w sumie piwne forum (aczkolwiek tematy inne też się zdarzają,ale nie tylko inne )
Ostatnia zmiana dokonana przez Pogoniarz; 2005-06-02, 21:58.
Witam, mam do sprzedania kegi po piwie w bardzo dobrym stanie (10 sztuk x 30L + 1 sztuka 50l); Głównie Beck's,Pilsner, Żywiec, Okocim oraz Browar Szczecin S.A. (50l)
Kegi oczywiście z legalnego źródła;
Wojewodztwo slaskie
T:576046066...
Cześć,
Sprzedam bądź wymienię się puszkami po piwie.
Puszki możecie obejrzec na zdjęciach zamieszczonych na dysku: https://drive.google.com/folderview?...mmjN9VU3KUZkKQ
W razie pytań podrzucam kontakt do siebie: 601700470
Cena do uzgodnienia z zainteres...
Witam. Na strychu przypadkiem znalazłem 2 stare butelki prawdopodobnie po piwie jedna koloru zilonego i napis gesch gesch unverkauflich na dnie napis e37, 2 butelka biała na dnie napis pG ,0,5 . Proszę o identyfikację który rok z jakiego kraju oraz ewentualna wartośc. Dziekuję . Pozdrawiam
Witam wszystkich. Jestem totalnym amatorem aby było jasne. Generalnie nie pije piwa bo mi nie smakuje ale... Pomyślałem sobie, że jest tyle gatunków piw, że może ja nie trafiłem na swoje. Mi najbardziej przeszkadza w piwach smak tabletki na języku. Jakbyście sobie za długo przytrzymali np...
Olandia (137 km długości i od 5 do 16 km szerokości) to druga co do wielkości wyspa (o powierzchni 1342 km²) Szwecji, którą zamieszkuje nieco ponad 26 tys. osób. Jest to także jedna z najpopularniejszych w kraju letnich destynacji. Mimo to działają tu jedynie dwa browary. Oba niewielkie....
Comment