Mi udało się wygrać wszystko co było do wygrania...
Pierwsze miejsce w IX.591 z kompletem zwycięstw i król strzelców...
Do tego nieźle stoję z kasą i liczę na awans do VII w przyszłym sezonie.
Dziwne, ale chyba nie zagram w Pucharze: Ranking krajowy: 33993
Pierwsze miejsce w IX.591 z kompletem zwycięstw i król strzelców... Do tego nieźle stoję z kasą i liczę na awans do VII w przyszłym sezonie.
Dziwne, ale chyba nie zagram w Pucharze: Ranking krajowy: 33993
ale popieram do treningu jak najbardziej 17latków. Jak masz jakichś ciekawyach zawdoników w teamie, których można jeszcze podtrenować, to ich podtrenuj (uważam, że w takim wypadku 23-24 lata to max) resztę starszych sprzedaj, i zakup na ich miejsce 17latków lub 18 latków z zadowalającym lub solidnym skillem głównym i najlepiej jakimiś bokami, dla rozgrywającego defensywa lub podania, albo jedno i drugie, ale podania ważniejsze. Dobrze jakby mieli jakąś specjalkę. Napisz coś więcej, co cię interesuje, ja trenuję defa i polecam, choć to trening dla twardzieli, smrtan potwierdzi, bo to prezes BETONu. Trzeba zacisnąć zęby, choć skowyt więźnie w gardle i trenować, trenować. IMO def dla początkujących to jest super sprawa, tyle, ze trzeba się liczyć ze słabymi wynikami, więc nie taka super.
i chyba z trzech forumowiczów w Puszczykowie się mieści to pewno wiadomo. Nic natomiast nie znalazłem o zaopatrzeniu sklepów. Mea culpa. A zatem Puszczykowo do apelu. Na pierwszy ogień
Comment