A wiesz co Seta, że chyba tak zrobię
Nie mam teraz czasu zbytnio na transfery (kasa za bramkarza pójdzie na środkowego pomocnika tytanicznego), poza tym szkoda mi osłabiać obronę przed ważnymi meczami, a pomoc mam całkiem niezłą. Zobaczymy co to da, chociaż moi bramkarze mają tradycyjnie st. fragm na poziomie fatalnym...
Nie mam teraz czasu zbytnio na transfery (kasa za bramkarza pójdzie na środkowego pomocnika tytanicznego), poza tym szkoda mi osłabiać obronę przed ważnymi meczami, a pomoc mam całkiem niezłą. Zobaczymy co to da, chociaż moi bramkarze mają tradycyjnie st. fragm na poziomie fatalnym...

Zagrałem MOTSa ale co z tego. Minimalna porażka 1:2 zepchnęła mnie na 2 lokatę i kolejny sezon spędzę w 6 lidze. Dziś znów zabrakło szczęścia bo mogło być różnie. Przewaga w pomocy przeciwnika, za to obrona i atak lepszy u mnie. Gdyby nie ciężka kontuzja nadprzyrodzonego napastnika to kto wie... W sumie tak jak się spodziewałem - o braku awansu zadecydował "kwiatek" w 1 kolejce - niesłuszna porażka właśnie z Wisłą. Te punkty zadecydowały. W końcówce miałem też niekorzystny układ meczów - w ost. 3 kolejkach 2 wyjazdy z dwiema najsilniejszymi ekipami. Teraz trzeba wzmocnić nieco pomoc, jak starczy kasy to i bocznych obrońców wymienię. A potem łatanie dziur, bo skład się robi coraz starszy, trochę szybko się te grajki starzeją...
Gościu gra od 2003 roku i ma TSI pierwszej jedenastki 700k. No ale nie poddaję się. W związku z tym jest mała rewolucja w składzie. Na TL powędrowało kilku ciekawych graczy, w cenach jak mniemam atrakcyjnych. Może coś sobie wybierzecie. Licytacja kończy się za 3 dni.
i chyba z trzech forumowiczów w Puszczykowie się mieści to pewno wiadomo. Nic natomiast nie znalazłem o zaopatrzeniu sklepów. Mea culpa. A zatem Puszczykowo do apelu. Na pierwszy ogień
Comment