Wspieraj BroBiz! BrowarBiz utrzymuje się z dobrowolnych datków PremiumUżytkowników.
Do absolutne podstawowego działania serwisu niezbędnych jest 100 wspierających osób.
Żeby go móc rozwijać - potrzeba 300+ wspierających.
Dodaj swoją cegiełkę teraz!
Nieustające wsparcie daje nam sklep piwowarski Centrum Piwowarstwa pokrywając resztę brakujących talarów - zapraszamy na zakupy!

Hattrick

Collapse
X

Treść dla wspierających

Treść dostępna jest dla osób, które wspierają działanie Browar.Bizu.

To nic nowego. Za wszystko, co tu widzisz (i za to, czego jeszcze nie widzisz), ktoś płaci — pracą, wiedzą albo pieniędzmi.

Browar.Biz to miejsce bez reklam, sponsorów i ukrytych interesów. Istnieje wyłącznie dzięki ludziom, którzy uznali, że warto.

Aktualny poziom wsparcia: 20%

To cel finansowy umożliwiający podstawowe działanie serwisu.

Możesz wesprzeć Browar.Biz na dwa sposoby:

• 💛 Wsparcie finansowe
    Jeśli możesz i chcesz — pomóż utrzymać serwis.
    Zaloguj się i wspieraj
  • ✍️ Wkład merytoryczny
    Napisz coś piwnego. Załóż temat lub dołącz do dyskusji.
Zaloguj się i napisz coś na ten temat Utwórz nowy wpis (w wybranym dziale)

Related Topics

Collapse

• cringer
    Norweskie kapsle z mikrobrowarow na sprzedaz-aukcja charytatywna
    cringer
    Czesc

wita Was kapslarz z Bielska-Bialej. Nie przestalem zbierac kapsli ale troche wypadlem z obiegu, niektorzy z was byc moze mnie pamietaja stad, z forum kapslarskiego lub z jakiejs gieldy.
    Z racji tego ze mieszkam na stale w Norwegii i bardzo rzadko jezdze do Polski (a jak juz...
    2022-04-16, 12:23
  • Javox
    Švyturys, Žalia Balta
    Javox
    Jasny lager z alko 5.0% a IBU 28.
    Puszka 568 ml.

"To piwo uwarzyliśmy specjalnie dla fanów najsłynniejszego litewskiego klubu koszykówki „Kauno Zalgiris”.
    Nazwaliśmy je „Zalia Balta” (ang. Zielono-biały) na cześć oficjalnych barw drużyny."

Piana - więcej...
    2025-01-17, 16:13
  • cringer
    Norweskie (i nie tylko) birofilia (szklo-podstawki-otwieracze, i inne)
    cringer
    No wiec, jak w tytule. Poza tym krotko, mieszkam w Norwegii, w Polsce bywam rzadko, czas cos zrobic z tymi birofiliami co sie tu nazbieraly.
    Mam mozliwosc co 6 tygodni podeslac co nieco do Polski, i wtedy moglbym to wystawic tutaj jako aukcja charytatywna na rzecz Kotelkowej Druzyny. NIe chcial...
    2022-04-23, 19:47
  • biermann
    Puszczykowo, Nadwarciańska / Dworcowa / Ratajskiego, Sklep spożywczy
    biermann
    O tym, że browar i chyba z trzech forumowiczów w Puszczykowie się mieści to pewno wiadomo. Nic natomiast nie znalazłem o zaopatrzeniu sklepów. Mea culpa. A zatem Puszczykowo do apelu. Na pierwszy ogień
    Sklep spożywczy przy dawnej Turystycznej, na skrzyżowaniu Nadwarciańskiej, Dworcowej...
    2005-04-02, 15:52
  • Ahumba
    Typery 2007/2008
    Ahumba
    REGULAMIN FORUMOWEJ ZABAWY W TYPOWANIE WYNIKÓW MECZY EKSTRAKLASY PIŁKI NOŻNEJ

1. Przed rozpoczęciem rozgrywek sezonu 2007/2008 jednogłośnie (jednym moim głosem) wybrałem mistrza ceremonii, prowadzącego całą zabawę. Został...
    Tak i mimo to chcę się bawić
    72,00%
    36
    Niech się bawi małpa w czerwonym, ja nie mam zamiaru
    8,00%
    4
    Dopiero jak Misia zamkną
    20,00%
    10
    2007-07-14, 20:55
  • Loading...
  • Koniec listy.