MŚ - Niemcy 2006

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • babalumek
    Major Piwnych Rewolucji
    • 2004.02
    • 1207

Co zaniedbać co zaniedbać, mi się nadal podoba jego styl gry, nigdy nie wiadomo co zrobi z otrzymaną piłką, a zazwyczaj robi rzeczy prawidłowe, poza tym nadal jest zwrotny i szybki. Niesamowity napastnik, jeszcze długo po zakończeniu kariery będzie wspominany. Ale aż sam się boję o niego - jak przejdzie na emeryturę piłkarską to chyba będzie drugi Maradona...
    MRKS Kuźnia Jawor

WTS Sparta Wrocław

Comment

• żąleną
      D(r)u(c)h nieuchwytny
      • 2002.01
      • 13239

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika babalumek
      Co zaniedbać co zaniedbać, mi się nadal podoba jego styl gry, nigdy nie wiadomo co zrobi z otrzymaną piłką, a zazwyczaj robi rzeczy prawidłowe, poza tym nadal jest zwrotny i szybki. Niesamowity napastnik, jeszcze długo po zakończeniu kariery będzie wspominany. Ale aż sam się boję o niego - jak przejdzie na emeryturę piłkarską to chyba będzie drugi Maradona...
      ... a wręcz dwóch Maradonów.

Comment

• lzkamil
        Major Piwnych Rewolucji
        • 2003.01
        • 3611

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika żąleną
        Innym fenomenem jest australijski bramkarz. Nie wiem, skąd go Hiddink wytrzasnął, ale mam dzięki niemu 3 punkty w typerach
        Bo to Chorwat, dał bramkę swoim w prezencie W australijskiej drużynie jest ich w sumie 7. Dzięki temu remisowa porażka pobratymców trochę mniej boli

Sędzia chyba robił co mógł żeby naprawić swoje babole. Jak dla mnie żadna z australijskich bramek nie była prawidłowa. Przy pierwszym karnym wg mnie nie było ręki. Owszem, był zamiar, ale karnego się nie daje za zamiar dotknięcia piłki ręką. Druga bramka ze spalonego. Ale w międzyczasie powinny być 2 karne dla Kangurów których sędzia nie przyznał. Najpierw za piękny zapaśniczy chwyt a potem za już skuteczne wprowadzenie zamiaru ręki w życie To chyba był ten sam piłkarz, swoją drogą nieźle się chłopak zawziął żeby do tej szmacianki ręką doskoczyć
        Lepszy jabol pod okapem
        niż GŻ, CP i KP !

Kompania Piwowarska obcięła Żubrowi rogi i jaja.

Wspieraj swój Browar - zostań Premium-Użytkownikiem!

Moja pierwsza literka to małe L a nie duże I :)

Comment

• robox
          D(r)u(c)h nieuchwytny
          • 2002.11
          • 8188

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika lzkamil
          ... a potem za już skuteczne wprowadzenie zamiaru ręki w życie To chyba był ten sam piłkarz, swoją drogą nieźle się chłopak zawziął żeby do tej szmacianki ręką doskoczyć
          Chłopak wcześniej grał w kosza, więc nie ma się czemu dziwić
          Cieszę się, że Australia gra dalej, po bardzo "zakręconym" meczu.

Comment

• Piecia
            Major Piwnych Rewolucji
            • 2002.02
            • 3312

jeszcze jedna ciekawostka z meczu Australia - Chorwacja:

zawodnik Chorwacji wyleciał z boiska po.... 3 żółtej kartce.....
            Koniec i bomba,
            Kto nie pije ten trąba !!!

Comment

• Pinio74
              Major Piwnych Rewolucji
              • 2003.10
              • 3881

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Piecia

Tak, Simunic wyraźnie nie miał ochoty na opuszczenie boiska Australia wygrała zasłużenie i awansowała. Ciekawe, czy Hiddink zrobiłby coś z naszej reprezentacji?
              Brazylia, w końcu zmuszona do biegania, zagrała nawet ładny mecz. Bardzo ciekawie zapowiada się konfrontacja z Ghaną.
              BIRRARE HUMANUM EST

Comment

• kalifat
                Major Piwnych Rewolucji
                • 2004.10
                • 1168

Macie rację, mecz kosmologiczny, ale Australijczycy zasłużyli na awans.

Chorwaci niewiele pokazali. Byli przede wszystkim wolniejsi, a to, że byli bliżej awansu zawdzięczają szybko strzelonej bramce z wolnego (o ile się nie mylę to właśnie Srna zawalił karnego z Japonią), a potem rugbystycznemu rzutowi bramkarza australijskiego na piłkę

Z drugiej strony Tudor mógł dać Chorwatom awans, ale zachował się jak rasowy napastnik OE
                Ciekawe tylko, co on tam robił sam na polu karnym.
                bla bla bla

Comment

• Pogoniarz
                  † 1971-2015 Piwosz w Raju
                  • 2003.02
                  • 7971

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Piecia

W protokole sędziowskim podobno nie ma wzmianki o drugiej żółtej kartce Uznana bramka ze spalonego,dwa nieodwizdane karne,trzy żółte kartki dla jednego piłkarza i jeszcze kombinacje w protokole Naćpał się czegoś czy cuś?

Prawie jak Piwo
                  SZCZECIN

Comment

• peter007
                    Major Piwnych Rewolucji
                    • 2004.06
                    • 2820

Z tego co się zorientowałem to drugiej żółtej kartki nie było, była od razu trzecia (jakkolwiek głupio to nie brzmi)
                    Jeśli ci się wydaje, że mnie rozumiesz to masz racje - wydaje ci się

Comment

• dkrasnodebski
                      Major Piwnych Rewolucji
                      • 2003.05
                      • 2316

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika pieczarek
                      Chciałbym jeszcze, aby ustalono dlaczego piwo piję ja. Żaden z moich rówieśników nie bierze udziału w meczach, zazdrościć nie mam komu, a po piwo zdarza się sięgnąć.
                      Pieczarku, przecież trochę zazdrościsz rolnikom, że mają tak lekko.
                      Zakład Piwowarstwa Domowego BRODAREK

www.radoslawstolar.pl

Comment

• Marcin_wc
                        Major Piwnych Rewolucji
                        • 2005.09
                        • 2115

Znowu sędzia starał się zmienić wynik spotkania. Kiedy wreszcie będą mogli oni korzystać z powtórek?

Comment

• YouPeter
                          Major Piwnych Rewolucji
                          • 2004.05
                          • 2379

No dzisiaj dwa ładne mecze i przepiękna druga bramka dla Argentyny. No i ta polska flaga na środkowej trybunie (miły akcent ). Coś wydaje mi się, Niemcy wygrają w ćwierćfinale z Argentyną.
                          Ostatnia zmiana dokonana przez YouPeter; 2006-06-25, 00:08.
                          Bo kto piwa nie pije ten jest wywrotowcem, świadomie uszczuplającym dochody państwa, bezideowcem.

Comment

• lzkamil
                            Major Piwnych Rewolucji
                            • 2003.01
                            • 3611

Ja od początku obstawiałem że Niemcy wygrają nie tylko z Argentyną ale ze wszystkimi następnymi też. Co prawda nie wiem w jakim stylu, ale nie noty za styl decydują
                            Chociaż dziś "nasi" Niemcy całkiem ładnie Szwecję rozpracowali.
                            Ostatnia zmiana dokonana przez lzkamil; 2006-06-25, 00:18.
                            Lepszy jabol pod okapem
                            niż GŻ, CP i KP !

Kompania Piwowarska obcięła Żubrowi rogi i jaja.

Wspieraj swój Browar - zostań Premium-Użytkownikiem!

Moja pierwsza literka to małe L a nie duże I :)

Comment

• Marcin_wc
                              Major Piwnych Rewolucji
                              • 2005.09
                              • 2115

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika lzkamil
                              Ja od początku obstawiałem że Niemcy wygrają nie tylko z Argentyną ale ze wszystkimi następnymi też. Co prawda nie wiem w jakim stylu, ale nie noty za styl decydują
                              Chociaż dziś "nasi" Niemcy całkiem ładnie Szwecję rozpracowali.
                              Szwedzi są w słabej dyspozycji. Niemcy nie rozegrali jeszcze żadnego meczu który potwierdzał by ich mistrzowskie możliwosći. Ja widzę Argentynę w finale.

Comment

• robox
                                D(r)u(c)h nieuchwytny
                                • 2002.11
                                • 8188

Spodziewałem się więcej po Szwedach, szczególnie po niezłym meczu z Anglią, no ale znów zagrali beznadziejnie. Argentyna do przewidzenia, chociaż Meksyk ładnie grał i długo się trzymał. Gdyby nie przepiękna i nie do obrony bramka w dogrywce, pewnie na karnych by się skończyło.

Comment