MŚ - Niemcy 2006

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • lzkamil
    Major Piwnych Rewolucji
    • 2003.01
    • 3611

oprócz piechoty była też jazda...
    Attached Files
    Lepszy jabol pod okapem
    niż GŻ, CP i KP !

Kompania Piwowarska obcięła Żubrowi rogi i jaja.

Wspieraj swój Browar - zostań Premium-Użytkownikiem!

Moja pierwsza literka to małe L a nie duże I :)

Comment

• Marcin_wc
      Major Piwnych Rewolucji
      • 2005.09
      • 2115

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika baklazanek
      WKS naprawdę mi zaimponowało. Jeszcze nigdy nie widziałem tak grającej reprezentacji pochodzącej z Afryki.
      Bardzo szybka gra i świetna technika. Tylko z precyzją trochę gorzej ale, jak to poprawią to za 4 lata WKS zdobędzie mistrzostwo świata
      Trzeba było oglądać mistrzostwa Afryki, ja po WKSie się więcej spodziewałem.

Comment

• babalumek
        Major Piwnych Rewolucji
        • 2004.02
        • 1207

Przed meczem z nami Ekwador robił trennigi, na których ćwiczono normalnie jak się ma grać przy ustawieniu przeciwnika 4-5-1 (Polski), bo prawdop. z takim przyjdzie (i przyszło) im się zmierzyć. Trening normalny, otwarty, na trybunach kibice, wśród nich czujny, wnikliwy i zapracowany nasz specjalista pan Klejndist. Co, nie można było w ten sposób?
        Druga sprawa. Okazało się nagle że nasze gwiazdy dzisiaj mają wolne, łącznie z trenerem. W piątek grali mecz, w sobotę przebiegli 2 razy boisko, dzisiaj wolne, we wtorek odprawy i ostatnie "dopięcia", czyli zostaje poniedziałek. 1 dzień na poprawę formy, ustalenie i przećwiczenie dokładne taktyki, ale przede wszystkim na poprawę swojej postawy. Brak słów. Ja nie wiem, może jestem szalony, ale na miejscu trenera przez te kilka dni to bym się zabrał ostro do pracy i trenował naszych od rana do nocy. Różne warianty, niekoniecznie intensywnie ale przecież jest tyle braków!!!! Zaś jakbym tam miał grać to w dupie mam wolne, nie chadzałbym sobie na ryby czy po mieście podpisując autografy, tylko zapieprzał przy tym, co mi nie wychodziło. A przecież nie było u nas takiego któremu wszystko wychodziło.
        Ja może jestem naiwnym idealistą, może to tylko o to chodzi żeby pojechać, pozwiedzać, zdjęcia porobić z boiska, pogadać przez telefon... Sam już nie wiem.
        MRKS Kuźnia Jawor

WTS Sparta Wrocław

Comment

• emes
          Major Piwnych Rewolucji
          • 2003.08
          • 4275

Mnie najbardziej rozbawiła wiadomość, że trener Janas wraz z kilkoma piłkarzamy wzieli sobie wolne i wybrali się na łowienie ryb. Jak oni tak traktują mistrzostwa świata, mimo rewelacyjnej postawy kibiców, to niech idą w zapomnienie i nicość. To co się teraz dzieje to jest po prostu skandal.

Comment

• ART
            mAD'MINd
            🥛🥛🥛🥛🥛🥛
            • 2001.02
            • 24135

zważ że pewna część piłkarzy załapała się na modlitwy i herbatkę u tamtejszego księdza
            - Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
            - Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
            - Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa

Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).

Comment

• robox
              D(r)u(c)h nieuchwytny
              • 2002.11
              • 8188

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika emes
              Mnie najbardziej rozbawiła wiadomość, że trener Janas wraz z kilkoma piłkarzamy wzieli sobie wolne i wybrali się na łowienie ryb.
              Żeby tylko nie zasiedzieli się na tych rybach i wrócili na mecz z Niemcami

Comment

• Pogoniarz
                † 1971-2015 Piwosz w Raju
                • 2003.02
                • 7971

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika robox
                Żeby tylko nie zasiedzieli się na tych rybach i wrócili na mecz z Niemcami
                Lepiej niech nie wracają,szczególnie Janas.Cztery lata temu zagrali rezerwowym składem i ograli Amerykanów.Coś mi się zdaje (niestety),że na tym mundialu będzie podobnie-dwa pierwsze mecze do tyłu i potem wygrana z Kostaryką.
                Wczoraj nawet Angola grała lepiej od naszej repry

Prawie jak Piwo
                SZCZECIN

Comment

• robox
                  D(r)u(c)h nieuchwytny
                  • 2002.11
                  • 8188

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pogoniarz
                  Lepiej niech nie wracają,szczególnie Janas.Cztery lata temu zagrali rezerwowym składem i ograli Amerykanów.Coś mi się zdaje (niestety),że na tym mundialu będzie podobnie-dwa pierwsze mecze do tyłu i potem wygrana z Kostaryką.
                  Z takim podejściem to całkiem możliwe

Comment

• CIESLE
                    Kapral Kuflowy Chlupacz
                    • 2006.03
                    • 76

Ciekawe ile jest prawdy w doniesieniach niemieckiej prasy o buncie w reprezentacji wobec Janasa .Czy oni są do tego zdolni ?

Comment

• Pogoniarz
                      † 1971-2015 Piwosz w Raju
                      • 2003.02
                      • 7971

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika CIESLE
                      Ciekawe ile jest prawdy w doniesieniach niemieckiej prasy o buncie w reprezentacji wobec Janasa .Czy oni są do tego zdolni ?
                      Sądzę,że tak.To jest powtórka z MŚ 2002.Reklamy,brak powołania Iwana,po prostu spier...atmosfery,a piłkarzyków stać na wiele,szkoda tylko,że nie na pokazanie sportowej złości.
                      Nie liczę, na wiele przed meczem z Niemcami-choć będę darł się przez cały mecz

Prawie jak Piwo
                      SZCZECIN

Comment

• kishar
                        D(r)u(c)h nieuchwytny
                        • 2003.10
                        • 1691

Co do odpoczynku piłkarzy to wydaję mi się że było to posunięcie słuszne, nie wiem czemu ale odnoszę wrażenie, że na obozie w Szwajcarii popełniono błedy i zawodnicy mogli zostać zamęczeni i brak im świerzości.
                        Ale co do odpoczynku Pana Janasa to mnie to śmieszy on akurat powinien pracowac caly czas, bo dla mnie to on odpowiada głównie za ostanią porażkę, sądze że gośc nie wytrzymał presji i się gdzieś schował. O tym jak dużo zależy od trenera pokazała postawa Trynidadu i Tobago.

Comment

• baklazanek
                          † 2014 Piwosz w Raju
                          • 2001.08
                          • 3562

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Marcin_wc
                          Trzeba było oglądać mistrzostwa Afryki, ja po WKSie się więcej spodziewałem.
                          Drużyny z Afryki grające ze sobą, to zupełnie inna para kaloszy, niż konfrontacje z państwami europejskimi. Już w poprzednich latach grali pięknie na swoim kontynencie. Co z tego kiedy nadchodziły mecze w MŚ i Afrykanie pokazywali mizerię oraz bryndzę. Z paroma wyjątkami potwierdzającymi regułę.

Comment

• sloniatko
                            Major Piwnych Rewolucji
                            • 2004.02
                            • 1014

Jak dotąd obejrzałem praktycznie wszystkie mecze mistrzostw i odniosłem wrażenie, że byliśmy jednym z najgozrej prezetujących się zespołów. Patrzac wczoraj na Iran to podejrzewam, że i z nim byśmy przegrali.
                            Piwo czyni każdą czynność przyjemniejszą

Comment

• becik
                              Generał Wszelkich Fermentacji
                              🥛🥛🥛
                              • 2002.07
                              • 15003

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika sloniatko
                              Jak dotąd obejrzałem praktycznie wszystkie mecze mistrzostw i odniosłem wrażenie, że byliśmy jednym z najgozrej prezetujących się zespołów. (...)
                              Nie jednym z najgorszych a najgorszym
                              Gdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943 http://zamkidwory.forumoteka.pl

Comment

• sloniatko
                                Major Piwnych Rewolucji
                                • 2004.02
                                • 1014

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika becik
                                Nie jednym z najgorszych a najgorszym
                                Wczoraj Portugalia-Angola też nie stał na najwyższym poziomie
                                Piwo czyni każdą czynność przyjemniejszą

Comment