MŚ - Niemcy 2006

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • YouPeter
    Major Piwnych Rewolucji
    • 2004.05
    • 2379

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pogoniarz
    Ach ja zazdroszczę Czechom ,rozklepali Amerykanów koncertowo.
    Jak my 4 lata temu w Korei
    Bo kto piwa nie pije ten jest wywrotowcem, świadomie uszczuplającym dochody państwa, bezideowcem.

Comment

• Pogoniarz
      † 1971-2015 Piwosz w Raju
      • 2003.02
      • 7971

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika YouPeter
      Jak my 4 lata temu w Korei
      Tak,ale już w meczu o pietruszkę

Prawie jak Piwo
      SZCZECIN

Comment

• Pogoniarz
        † 1971-2015 Piwosz w Raju
        • 2003.02
        • 7971

Ach ja zazdroszczę Czechom ,rozklepali Amerykanów koncertowo.
        Jednak Koller odniósł poważną kontuzję,szkoda,no kurde szkoda.
        Świetny mecz Ghany z Włochami,mam nadzieję,że nasi reprezentacji oglądają te spotkanie

Prawie jak Piwo
        SZCZECIN

Comment

• robox
          D(r)u(c)h nieuchwytny
          • 2002.11
          • 8188

Świetny mecz Ghany z Włochami,mam nadzieję,że nasi reprezentacji oglądają te spotkanie
          Kto wie jak potoczyłby się mecz, gdyby sędzia podyktował karnego (według mnie należał się) dla Ghany przy stanie 1:0 dla Włochów. Później błąd doświadczonego Kuffoura i było już po meczu.

Comment

• Pinio74
            Major Piwnych Rewolucji
            • 2003.10
            • 3881

Czesi zagrali świetny mecz, aż przyjemnie było patrzeć. Niestety dla mnie Włosi pokonali Ghanę, chociaż ich gra nie była tak nudna, jak to bywało wcześniej. Ghana ma majmłodszy zespół mistrzostw (średnia wieku to 24,6 roku) więc zapłacili frycowe.
            BIRRARE HUMANUM EST

Comment

• żąleną
              D(r)u(c)h nieuchwytny
              • 2002.01
              • 13239

Szkoda, że Włosi nie umoczyli z Ghaną - gdyby Ghanijczycy lepiej celowali w 1 połowie, to kto wie.

Ten Iaquinta mało się nie zes... po strzeleniu bramki. Drugi Inzaghi - strzeli coś na sępa, a egzaltacja, jakby walnął z połowy boiska w ostatniej minucie finału MŚ.

Comment

• sloniatko
                Major Piwnych Rewolucji
                • 2004.02
                • 1014

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika żąleną
                Ten Iaquinta mało się nie zes... po strzeleniu bramki. Drugi Inzaghi - strzeli coś na sępa, a egzaltacja, jakby walnął z połowy boiska w ostatniej minucie finału MŚ.

Żą, przesadzasz nie ważne jak ważne że a poza tym był to gol który praktycznie przesadził o wygranej Włochów
                Piwo czyni każdą czynność przyjemniejszą

Comment

• jerzy
                  Major Piwnych Rewolucji
                  • 2001.10
                  • 4707

Koniec meczu z Ekwadorem. Piłkarze pojechali do hotelu, rozeszli się do
                  swoich pokoi. W jednym z pokoi czeka żona Mirka Szymkowiaka. Mirek wchodzi,
                  rozbiera się i idzie pod prysznic.

Po chwili słyszy pytanie :
                  - Mirek, gdzie byłeś?
                  - Biegałem...
                  - Ale ta koszulka jest sucha i nawet nie pachnie...

browerzysta, abstynent i nałogowy piwoholik c[]

Światem rządzi miłość. Ja na przykład kocham piwo :]

Comment

• YouPeter
                    Major Piwnych Rewolucji
                    • 2004.05
                    • 2379

Tak,ale już w meczu o pietruszkę
                    Dla USA to nie był mecz o pietruszkę. Gdyby w tym czasie (mecz był rozgrywany o tej samej porze) Portugalia wygrała z Koreą to amerykanie by nie awansowali a właśnie Portugalia.
                    Bo kto piwa nie pije ten jest wywrotowcem, świadomie uszczuplającym dochody państwa, bezideowcem.

Comment

• Aldach
                      Major Piwnych Rewolucji
                      • 2003.07
                      • 1269

We wczorajszym meczu Ghany z Włochami najbardziej rozbawił mnie zawodnik Ghany o nazwisku Pimpong
                      Wiem, że to nieładnie nabijać się z nazwisk, ale nie mogłem się powstrzymać...

Comment

• YouPeter
                        Major Piwnych Rewolucji
                        • 2004.05
                        • 2379

Mimo kilku błędów we wczorajszym meczu to chciałbym zauważyć, że w porównaniu z poprzednimi mistrzostwami sędziowanie stoi naprawdę na wysokim poziomie. W zasadzie żadnych poważniejszych uchybień, dobre wyłapywanie spalonych i puszczanie gry. Ja jestem miło zaskoczony.

Comment

• Pinio74
                          Major Piwnych Rewolucji
                          • 2003.10
                          • 3881

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika YouPeter
                          Mimo kilku błędów we wczorajszym meczu to chciałbym zauważyć, że w porównaniu z poprzednimi mistrzostwami sędziowanie stoi naprawdę na wysokim poziomie. W zasadzie żadnych poważniejszych uchybień, dobre wyłapywanie spalonych i puszczanie gry. Ja jestem miło zaskoczony.
                          Oprócz spalonego Krzynówka, którego nie było...
                          BIRRARE HUMANUM EST

Comment

• mluk
                            Kapitan Lagerowej Marynarki
                            • 2005.01
                            • 778

To jest ciekawe.
                            "Piwo stanowi dowód, że Bóg nas kocha i chce, abyśmy byli szczęśliwi" - Benjamin Franklin

Comment

• lzkamil
                              Major Piwnych Rewolucji
                              • 2003.01
                              • 3611

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Aldach
                              We wczorajszym meczu Ghany z Włochami najbardziej rozbawił mnie zawodnik Ghany o nazwisku Pimpong
                              Wiem, że to nieładnie nabijać się z nazwisk, ale nie mogłem się powstrzymać...
                              Angielski komentator na BBC najpierw go wymówił Pingpong i zaraz się poprawił

Z faworytów na razie jak dla mnie tylko Czesi i Włosi zagrali przekonująco.

A dziś Kanarki grając na pół gwizdka najmniejszym kosztem wygrały z bardzo dobrą Chorwacją.

Dlaczego nasze orzełki niewydarzone nie umieją konstruować chociaż takich akcji jak Chorwaci? Zaraz, podobno umieją, przecież z nimi wygrali. Czyli im się nie chce. Albo się boją, bo a nuż jeszcze wygrają w jakimś meczu o konkretną stawkę, i co wtedy? Naprawdę aż strach się bać.

Szkoda tej bramki do szatni, jakby kanarki nie zdążyły strzelić to kto wie co by dalej było. Pletikosa cały mecz dobrze bronił, tylko wtedy akurat był za bardzo wysunięty do przodu...
                              Lepszy jabol pod okapem
                              niż GŻ, CP i KP !

Kompania Piwowarska obcięła Żubrowi rogi i jaja.

Wspieraj swój Browar - zostań Premium-Użytkownikiem!

Moja pierwsza literka to małe L a nie duże I :)

Comment

• YouPeter
                                Major Piwnych Rewolucji
                                • 2004.05
                                • 2379

Francuzi tak jak w Korei – czyli bardzo słabo. Henry bez wsparcia z przodu jest cieniem samego siebie z Arsenalu. No i te próby strzałów w sytuacjach, które się do tego nie nadawały i podania wtedy kiedy trzeba było strzelać – porażka. Szkoda że Szwajcarzy trafili w słupek bo by była miła niespodzianka.

Brazylia też nie zachwyciła ale to jest zespół turniejowy, który się rozkręca i szanuje siły. W końcu wiedza że jeszcze wiele meczów przed nimi. Jakby grali mniej indywidualnie to by mieli większy z tego pożytek.

Kolejna piękna bramka zza pola karnego. Chyba już wszyscy oprócz Polaków wiedzą, że tak się powinno strzelać przy nowej szybkiej piłce.

A co do postawy innych zespołów to jak na razie najbardziej podobają mi się afrykanie. Szkoda tylko, że Wybrzeże Kości Słoniowej trafiło do tak silnej grupy.

Comment