Wspieraj BroBiz! BrowarBiz utrzymuje się z dobrowolnych datków PremiumUżytkowników.
Do absolutne podstawowego działania serwisu niezbędnych jest 100 wspierających osób.
Żeby go móc rozwijać - potrzeba 300+ wspierających.
Dodaj swoją cegiełkę teraz!
Nieustające wsparcie daje nam sklep piwowarski Centrum Piwowarstwa pokrywając resztę brakujących talarów - zapraszamy na zakupy!

Fratry czy Fratery

Collapse
X

Treść dla wspierających

Treść dostępna jest dla osób, które wspierają działanie Browar.Bizu.

To nic nowego. Za wszystko, co tu widzisz (i za to, czego jeszcze nie widzisz), ktoś płaci — pracą, wiedzą albo pieniędzmi.

Browar.Biz to miejsce bez reklam, sponsorów i ukrytych interesów. Istnieje wyłącznie dzięki ludziom, którzy uznali, że warto.

Aktualny poziom wsparcia: 20%

To cel finansowy umożliwiający podstawowe działanie serwisu.

Możesz wesprzeć Browar.Biz na dwa sposoby:

• 💛 Wsparcie finansowe
    Jeśli możesz i chcesz — pomóż utrzymać serwis.
    Zaloguj się i wspieraj
  • ✍️ Wkład merytoryczny
    Napisz coś piwnego. Załóż temat lub dołącz do dyskusji.
Zaloguj się i napisz coś na ten temat Utwórz nowy wpis (w wybranym dziale)

Related Topics

Collapse

• Doodeck
    Cztery Fratery + pokal
    Doodeck
    W wiejskim sklepiku w miejscowości Bogucin Mały niedaleko Olkusza kupiłem za 19,50 piękny zestaw czterech Fraterów (Fratrów ?) z dołączonym pokalem. Całość bardzo efektowna - idealna rzecz na prezent dla piwosza. Zainteresowanych informuję, że był to jedyny zestaw w tym sklepiku ....
    2006-06-19, 13:12
  • Lacriferno
    Rzeszów, Płk. Lisa - Kuli 19, Intermarche (Galeria Graffica)
    Lacriferno
    To smutne, ale to chyba najlepiej zaopatrzony w piwo sklep w Rzeszowie. Ostatnio na półkach były między innymi: BOSS Porter (0,5 i 0,33), Porter Staropolski , Miodowe i Pilsener z Jabłonowa, Koźlak z Ambera, dwa Fratery i niespotykane raczej w tej części kraju Książ i Specjal. Kiedyś były...
    2006-02-21, 18:24
  • Sokół83
    Łódź, Inflancka 45, hipermarket E. Leclerc
    Sokół83
    na podstawie wieloletnich obserwacji w sklepie na stałe jest:
    - Browar Staropolski: Premium, Złote (puszki), Mocne (puszka i butelka), porter 0,33
    - Browar Łódzki: Mocne, Porter (zwkle puszki, ale bywają w butli), Lodwar zielony (puszka i butla), czasem też Glob Premum i Specjal...
    2007-06-10, 12:42
  • Czapayew
    A najbardziej mi żal...
    Czapayew
    Podróżując dziś Przewozami Regionalnymi na trasie Katowice-Dąbrowa Górnicza Ząbkowice naszła mnie refleksja o piwach lat minionych, czyli - jakby powtórzyć za Januszem Laskowskim - "A najbardziej mi żal..."
    Młodym wiekiem i stażem wśród browbizowego towarzystwa i niejednego...
    2011-03-03, 20:52
  • Shlangbaum
    Kraków, Krakowska 29, Produkty Benedyktyńskie Bonus Victus
    Shlangbaum
    Sklep franczyzowy benedyktynów z Tyńca należący do niejakiej Barbary Karbowskiej. Znajduje się obok Domu Norymberskiego.

Jeżeli chodzi o piwa to można zakupić tam:

-Fratra Pszenicznego i Podwójnego po 5 zł

Produkty z Koningshoeven...
    2007-10-25, 12:49
  • Loading...
  • Koniec listy.
Przetwarzanie...